Collita de medalles

Els/les fondistes i la marxadora Ester Montaner ens continuen donant alegries en els diversos campionats en els que participen pel que fa al que portem de temporada 2011/12. 
Aquest cap de setmana tenia lloc l'autonòmic de 3000m.ll. indoor en categoria Juvenil i Júnior a Sabadell, on actuaven 3 dels membres del grup, i tots tres han tornat a casa amb un metall penjat del coll. 
La més jove dels nostres participants fou la juvenil Isma Neggazi Meslek (CAL), qui per primer cop en la seva trajectòria esportiva es proclamava sots-campiona de Catalunya, marcant un temps de 11'12"36, registre que frega la seva millor marca personal. La corredora lleidatana està protagonitzant una gran progressió durant aquesta temporada, de la qual cosa ens congratulem.
Ja en categoria júnior, Sheila Avilés Castaño (CAI), malgrat haver enfocat la temporada pensant en el cros, assolia el sots-campionat de Catalunya, tal com ja va fer l'any passat. Però aquest cop la medalla d'argent va anar acompanyada d'una nova millor marca personal, 10'48"11, tot i la manca d'entrenament de les darreres setmanes per motius acadèmics.
La darrera participació seria la del també júnior Ferran Bochaca Sabarich (FCB), qui es feia amb la medalla de bronze amb un temps de 8'46"44, molt a prop de la seva millor marca personal. Malgrat no ser una prova que s'adequi molt a les seves característiques de corredor de llarga distància i cros, el de La Pobla continua recollint fruits en l'única prova de fons que es realitza sota coberta.
Els tres fondistes están quallant una excel·lent temporada que, fins el moment i a nivell autonòmic, els ha portat a ser entre els millors, tant a nivell indoor com en camp a través. Tot sembla indicar que la campanya d'hivern finalitzarà amb l'assitència dels 3 als campionats d'Espanya de Cros formant part de la Selecció Catalana, un bon premi al seu esforç.
El resultat més brillant però, l'ha assolit la marxadora Ester Montaner Novellón (CAI). L'atleta de Piera, establerta a Lleida, ha tornat a proclamar-se campiona de Catalunya Promesa dels 20km. marxa en ruta a la prova realitzada dins el Memorial Paco Águila, que tradicionalment té lloc a la ciutat de Badalona. Malgrat algun problema físic, i com ja va fer a l'edició de l'any 2011, Ester a creuat la meta del circuit situat al Passeig de la Rambla badalonina en primera posició amb un temps d'1h 54'41".

A part d'aquests resultats, durant el cap de setmana també s'han produit dues destacades actuacions per part d'atletes del grup. Així doncs, Berta Cabanas Tirapu (FCB) el dissabte competia a la fase prèvia del Campionat de Catalunya Infantil Indoor que tenia lloc (com no pot ser d'una altra manera) a la pista coberta de Sabadell. La de La Pobla, marcant el ritme  a les primeres voltes amb una actitud molt valenta, arribava en segona posició i tancava el crono amb uns excepcionals 7'06"42. Si els nervis no la traeixen, segurament tindrà molt a dir a la final del proper dia 10 de Març.
Per últim hem d'esmentar la consecució de la segona mínima absoluta indoor, ara en 800m.ll., per part de Llorenç Sales Ferre (Fent Camí-Mislata). El galerenc, lluità de principi a fí amb el gran Miquel Quesada, arribant a la meta en 2a posició, i marcant una nova millor marca personal amb 1'51"19. Malgrat aquest bon resultat, i degut a qué també es troba preparant el Campionat d'Espanya de Cros Curt a disputar a Oropesa el proper diumenge 19 de Febrer, tot sembla indicar que optarem per participar en els 1500m.ll. del Campionat d'Espanya Absolut Indoor que es tindrà lloc a Sabadell els cap de setmana del 25 i 26 de Febrer.

Llorenç Sales, 2n en 800m. amb 1'51"19 (MMP)

Resultats del Campionat de Catalunya de marxa en ruta 2012

Comentaris

Entrades populars