Arnau Erta sots-campió de Catalunya Absolut

Podi dels 60m.t. del català absolut 2012
Arnau Erta Majó (FCB) es proclamà sots-campió de Catalunya Absolut dels 60m.t. en el transcurs del Campionat Autonòmic cel·lebrat a la Pista Coberta de Sabadell el diumenge 5 de Febrer. 
El lleidatà va arribar a Sabadell amb la intenció d'oblidar l'actuació realitzada el dia anterior al Gran Premi de Pista Coberta de Saragossa, on, a semifinals, una mala sortida l'havia privat de qualsevol opció per estar a la final. 
A la pista vallesenca, un cop acabada la primera ronda, Arnau realitzava la millor marca en el global de les semifinals. Però en una prova amb tanques l'esdevenidor sempre és incert. A la final el lleidatà va entrepussar amb la 4a tanca, la qual cosa li va fer perdre l'estabilitat. Fins aleshores dominava la prova, però aquest entrebanc va permetre a Christian Montero (Girona CB) recuperar la diferència i inclús sobrepassar-lo a la línia de meta, on tant ell com l'Arnau van marcar el mateix temps (8"39). Tan sols les mil·lèssimes van poder certificar la merescuda victòria del gironí. La tercera posició del podi va ser per a l'incombustible Sergi Matas (Oviedo At.), que als seus 33 anys aconsegueix la 8a medalla en un campionat de Catalunya Absolut. El quart a la línia de meta fou el bulgar, establert a Lleida, Cvtomir Kirov (FCB), company d'entrenaments de Jackson Quiñónez i Arnau Erta.
També cal esmentar l'actuació de tres companys/es del nostre grup d'entrenament en aquest autonòmic. Camilo Ariel González Bauza (AAC) va ser semifinalista a la prova dels 60m.ll., on va igualar la seva marca de 7"32. L'atleta juvenil va ser a l'alçada i espera millorar el seu registre en el proper Campionat de Catalunya Juvenil que ha de tenir lloc a la mateixa instal·lació el proper 18 de Febrer. Per la seva part Alba Casanovas Muntada (Avinent Manresa) no va poder accedir a la final dels 400m.ll. La manca d'entrenament ocasionada per diversos entrebancs al llarg del que portem de temporada es va fer palessa a la pista. Ara, la surienca, haurà de girar el seu enfocament a la distància immediatament inferior pel que resta de cicle hivernal. Finalment, Isma Neggazi Meslek (CA Laietània) va ser 10a i va rebaixar la seva marca als 3000m.ll., deixant-la en 11'11"49, fet que li permetrà afrontar amb major optimisme el campionat d'aquesta mateixa distància en categoria juvenil, que tindrà lloc aquest diumenge 12 de Febrer

Comentaris

Sergi Matas ha dit…
Merci Quim per la menció al teu blog i moltes gràcies per fer-me més jove, jejejeje!!!! (Són 33, però ben portats).
Sergi

Entrades populars