Arnau Erta Majó és 6è a l'Estatal Promesa


Arnau Erta Majó (FCB) es va classificar en 6a posició a la final dels 60m.t. del Campionat d'Espanya Promesa Indoor, que va tenir lloc el cap de setmana del 11 i 12 de Febrer a la localitat malaguenya d'Antequera. 
Malgrat no realitzar la seva millor marca personal, el lleidatà va realitzar un bon campionat estatal, tot i més si tenim en compte que aquesta és la seva primera temporada en la categoria sub-23. La lesió que arrossega des de algunes setmanes a l'astràgal del turmell dret ha perjudicat el necessari treball d'adequació tècnica a la nova tanca d'1m06cm. A manca de les proves mèdiques que se li realitzaran aquesta mateixa setmana, tot sembla indicar que l'Arnau pot patir un edema ossi en aquest os del peu. Com és evident, aquesta situació ha minvat les seves possibilitats prova rere prova, fins el punt que l'Arnau renuncia a participar en el proper Campionat d'Espanya Absolut que tindrà lloc a Sabadell els 25 i 26 de Febrer. 
Un cop acabada la seva temporada indoor, el més important és donar descans a aquesta lesió i tornar amb forces renovades als entrenaments, per estar al 100% a l'aire lliure, autèntic objectiu de la temporada.

Final dels 60m.t. de l'Estatal Promesa Indoor 2012

Comentaris

Entrades populars