3 fondistes del grup d'entrenament a la selecció catalana de cros

Sheila Aviles, Isma Neggazi i Ferran Bochaca

El grup està d'enhorabona. 3 dels nostres fondistes han estat seleccionats per assistir als Campionats d'Espanya de Cros en Categoria Juvenil i Júnior, formant part de la Selecció Catalana d'Atletisme. És la vegada que aportem un major nombre d'efectius a la selecció autonòmica en l'especialitat de camp a través.
En categoria Júnior 2 atletes han estat inclosos en la selecció. Ferran Bochaca Sabarich (FCB), vigent sots-campió de Catalunya de l'especialitat i bronze en el Campionat català de 3000m.ll. indoor, i Sheila Aviles Castaño (CA Igualada), 5a a l'autonòmic de camp a través i sots-campiona en el de 3000m.ll. de pista coberta, assistiran al Campionat d'Espanya que es disputarà a la localitat de Gijón el proper 4 de Març. Serà un brillant colofó a la bona actuació que ambdós atletes han protagonitzat aquest cicle hivernal, i que els ha permès fer-se amb un lloc entre els 6 atletes que han de defensar la  Federació Catalana d'Atletisme en el campionat estatal de cros.
En categoria Juvenil, Isma Neggazi Meslek (CA Laietània) assistirà al Campionat d'Espanya de Cros organitzat pel Consejo Superior de Deportes (CSD) que tindrà lloc a La Corunya el proper diumenge 11 de Març, formant part del grup de les 8 millors catalanes en categoria. La bona campanya que ha realitzat en aquesta dura especialitat, amb la 7a posició en els Campionats de Catalunya i el sots-campionat de Catalunya en 3000m.ll. indoor, ha estat bagatge suficient per a què el seleccionador hagi confiat en ella per defensar la samarreta catalana.

Comentaris

Entrades populars