Primeres competicions del 2012

Ferran Bochaca al Campionat Sub-20
Un cop finalitzat el parèntesi nadalenc, durant el cap de setmana del 7 i 8 de Gener es reprenia l'activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell i a la vila de Ripollet, que organitzava el seu cros.
Encara no ha arribat el moment de trobar les millors sensacions, ni de recollir els resultats del treball acumulat durant els darrers 4 mesos, però si comença a ser hora de traçar el camí que ens ha de portar a obtenir els millors resultats possibles en els propers campionats del calendari indoor i de camp a través. Malgrat que aquest curt període competitiu (que arriba fins la primera quinzena de Març) no és una de les nostres principals fites, si ens ha d'ajudar en la preparació dels veritables objectius, que no són altres que els campionats a l'aire lliure del 2012, ajudant a l'hora a trencar amb la monotonia de l'entrenament hivernal.
En aquestes primeres proves, vam destacar les actuacions de Llorenç Sales Ferré (Fent Camí) que va establir una MMP en els 3000m.ll. en el transcurs del control indoor de la FCA del dissabte 7 de Gener. El migfondista de les Terres de l'Ebre va marcar 8'27"90, una marca que és encara millorable a tenor d'allò vist en els entrenaments.
En el mateix control indoor també va destacar l'actuació de Camiro Ariel González Bauza (AAC). L'atleta juvenil resident a Tremp va rebaixar ostensiblement les seves marques en 60m.ll. i 200m.ll., deixant-les en 7"23 i 23"40 respectivament, ambdues, mínimes per al proper Campionat d'Espanya Indoor de la categoria que tindrà lloc a València el 3 i 4 de Març. Camilo es va impossar en les dues sèries en les que va participar, malgrat la seva inexperiència en competicions indoor, la qual cosa també fa previsible una millora en els registres en les properes proves.
Berta Cabanas al podi de Ripollet
La resta de companys va tenir una actuació correcta. Ferran Bochaca Sabarich (FCB) participava en els 3000m.ll. del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20. Per diferents motius no va quallar una gran actuació. Principalment perquè el pallarès sempre acusa el parèntesi nadalenc quan abandona els entrenaments a Lleida per pujar a La Pobla de Segur, on les condicions no són les millors. Però també perquè durant la prova va ser trepitjat i se'n va portar de record una fissura en una de les falanges del peu. Malgrat això quasi va igualar la seva marca al tancar el crono en 8'51"28. A la mateixa prova, Sergi Carrero Romera (CAI) feia la seva particular cursa, molt minvat per un difícil dissabte en lo laboral. Prou va fer amb acabar en 10è lloc amb 9'51"74. Per últim, en el campionat femení, Sheila Aviles Castaño (CAI) participava a la prova de 1500m.ll. arribant en 5a posició i realitzant una marca de 5'04"09, un resultat influenciat per la seva actual preparació, clarament enfocada vers el cros.
I parlant de cros...., en l'organitzat a Ripollet, Berta Cabanas Tirapu (FCB) es quedava molt a prop del triomf final, assolint la segona posició en la prova infantil en un ajustat esprint amb l'atleta local Paola Carmona. Un nou podi per l'atleta de La Pobla de Segur, que segueix amb pas ferm el seu camí fins el proper Campionat de Catalunya de Cros a Mataró. Esperem que allí també l'acompanyi l'encert i pugui demostrar la seva vàlua.

Comentaris

Entrades populars