PERSONAL BEST' comença la singladura

El brindis de les personalitats
Vivim moments difícils. La crisi econòmica sembla no tenir aturador, i les seves conseqüències es deixen sentir en forma de pèrdua constant de drets i privilegis que la nostra societat ha tardat dècades en assolir. En els mitjans de comunicació cada dia són més usuals les notícies sobre l'increment de l'atur o el tancament de negocis i empreses, la qual cosa encara facilita que el desànim s'estengui entre tots nosaltres como si es tractés d'una taca d'oli. Per això, i per remuntar la situació, el teixit asociatiu necessita de nous emprenedors, de gent valenta que lluny d'arrugar-se davant les complicacions i el pessimisme que ens arriba per arreu, facin un pas endavant i demostrin que els temps de dificultats també serveixen per aguditzar l'ingeni i pensar en noves alternatives empresarials. En aquest context sorgeix Personal Best, la nova proposta d'Ascensión Ibáñez i Jackson Quiñonez a Lleida que comença singladura. Espero i desitjo que els vents els hi siguin favorables.
Es tracta d'un centre exclusiu, únic a la ciutat i diferent a qualsevol gimnàs que pugueu conèixer. A Personal Best els nostres amics oferiran un nou servei, totalment personalitzat, en un ambient tranquil, privat, que cura al màxim els detalls i on el més important és que el client es senti còmode i assoleixi els seus objectius pel que fa a la preparació de la seva condició física. Per això, els seus responsables programaran les sessions de treball segons les necessitats individuals de cadascú, la qual cosa, com ja sabem els tècnics de l'atletisme, és garantia d'èxit. El binomi format per Ascen i Jackson, que tans èxits esportius ha assolit, vol transmetre els valors del nostre esport als beneficiaris de la seva proposta: respecte, esforç, superació, i sobretot, treball en equip entre tècnic i esportista, entre entrenador i client, en aquest cas.
Per donar a conèixer aquesta oferta, els dies 11 i 13 de Gener, es van tenir lloc sengles inauguracions del local que es troba ubicat als baixos del carrer Besos, 22 de Lleida.
Saul Craviotto deixant empremta a PB'
A la primera d'elles hi va assistir una important representació del teixit polític, empresarial i social de la ciutat de Lleida, presidida per l'alcalde de Lleida, el senyor Àngel Ros, que va destacar l'empenta d'aquesta nova idea. També hi va assistir l'actual representant de la Direcció General de l'Esport a Lleida, el senyor Joaquim Perisé, entre d'altres personalitats de l'àmbit polític, empresarial, social i esportiu de la capital de Ponent.
Dos dies més tard ha tingut lloc la darrera inauguració, a la que principalment hi van acudir gran part dels amics d'ambdós emprenedors, entre els quals hi destacaven una florida representació de l'elit esportiva lleidatana i espanyola. Primeríssimes figures de l'atletisme i altres esports com Saul Craviotto, Maite Martínez, Jesús Angel García Bragado, Antonio Reina, July Takacs, Isabel Macías, Elian Périz, Laia Vilalta, Arnau Erta o Paula Martínez entre d'altres, i sobretot, gran part dels amics que dia a dia compartim patiments i alegries en aquest esport, vam gaudir d'una jornada festiva mentre coneixíem les modernes i exclusives instal·lacions. Els més coneguts van aprofitar per deixar empremta de la seva assistència en els magnífics vinils que presideixen diverses de les estàncies.
Ara arriba l'hora de la veritat, l'hora dels autèntics protagonistes, de tots aquells que vulguin millorar la seva qualitat de vida, de tots els que es vulguin sentir-se millor i veure com dia a dia assoleixen noves fites en la seva preparació física. A tots ells, els hi recomano que confiïn en el potencial i savoir-faire que aquesta parella ha atresorat en anys i anys de professionalitat. Us ho deixareu perdre?

Comentaris

Entrades populars