El racó de l'entrenador

Avui inaugurem nova secció al bloc Gambades. Es tracta del Racó de l'Entrenador, on aniré publicant diversos articles divulgatius, de producció pròpia, sobre aspectes diversos que poden ser d'interès, principalment, per a estudiants d'educació física, atletes i aficionats. Seran textos curts, que ajudin a divulgar diversos aspectes que afecten l'entrenament atlètic i que siguin d'interès general.
La idea m'ha sorgit a partir de la col·laboració que m'ha demanat el Club 100x100 Fondistes de Tàrrega, per tal d'incloure algun article divulgatiu en el seu butlletí.  Des d'aquí també aprofito per agrair-lis que hagin pensat amb mi per realitzar aquesta aportació.
La publicació dels escrits es farà mitjançant el programa Calameo, el qual es trobarà en un link en el menú de l'esquerra del bloc. Espero que les modestes aportacions que s'hi incloguin siguin del vostre interès.
El primer dels escrits fa referència a la necessitat de la valoració del Perfil Fisiològic en l'entrenament de l'atleta de mig-fons i fons.

Comentaris

Entrades populars