Corrent per arreu per acomiadar l'any.

L'any nou ja ha començat. Amb les primeres setmanes del 2012 arriben les principals competicions indoor i del camp a través. Però abans, el darrer dia del 2011, alguns dels nostres fondistes van voler acomiadar l'any corrent les tradicionals curses de Sant Silvestre, organitzades per arreu de Catalunya.
A Lleida, i a la Sant Silvestre organitzada per l'AAVV de Sant Jaume, van participar 4 atletes del grup, encara que amb voluntats molt dispars. Els juvenils Isma Neggazi (CAL) i Genís Comella (CAI) sortien amb la intenció de testar el seu nivell de forma a la prova curta de 3000m, mentre que Miquel Comella (CAI) o Caleb Amigó (CAI) només sortien a rodar a la cursa de 10km, prenent-se la prova com un relaxat entrenament. Per això mateix, aquest parell de corredors em permetran que no faci referència a la seva actuació, ja que li trec tota rellevància competitiva.
Tornant als més joves, cal destacar la bona actuació que van tenir a la prova de 3km i que els permet comprovar el seu nivell actual a la distància que tot seguit començaran a competir a la pista coberta. Isma era la primera fèmina en arribar a la meta, amb un bon temps de 11'49". Malgrat això, i com és lògic, el fet de competir sense dorsal no va permetre que recollís el fruit del seu esforç. Una situació que espero no es torni a repetir, doncs sempre s'han de fer els passos necessaris per tal de complir tota les normativa de la competició. En la mateixa prova, però en categoria masculina, Genís Comella lluitava frec a frec amb Álex Méndez per assolir la primera posició, la qual se li escapava finalment en benefici del d'Ascó per només 1 segon. 
A molts quilòmetres del centre de Lleida i en direcció a Barcelona, a la Sant Silvestre de Vilanova del Camí competien els igualadins Sergi Carrero (CAI) i Sheila Avilés (CAI). Ambdós guanyaven la cursa de 5km en categoria júnior amb un temps de 16'06" i 18'44" respectivament. Sergi era 5è de la general i Sheila 2a. Finalment i a la Sant Silvestre més nombrosa de les cel·lebrades a Catalunya, la Cursa dels Nassos de Barcelona, Erik Sivill (L'Hospitalet), es classificava en 3a posició de la cursa de 10km en categoria Júnior, tancant el crono amb un temps de 35'52". L'Erik sembla d'aquesta manera haver aixecat el vol després les dificultats patides la darrera temporada, de la qual cosa ens congratulem. 
Però lluny de resultats i temps, el més important era dir adéu l'any corrent. Molts semblaven tenir presa per deixar l'any 2011, la qual cosa s'entén un cop vistes les penúries que ens ha fet passar. El que tampoc tinc clar és si cal precipitar l'arribada d'un 2012, que potser serà pitjor. Sigui com sigui, ni en unes dates tan assenyalades com aquestes, alguns poden deixar de costat aquesta costum de córrer. I és que, al cap i a la fi, som uns malalts de córrer. Bé...., jo no. A mi Déu em guardi de fer aquestes bogeries!

Comentaris

Entrades populars