Arnau Erta Majó, campió de Catalunya Promesa dels 60m.t.

Arnau Erta (FCB) a la darrera tanca de la finals catalana dels 60m.t. Promesa
Un any més contínua la bona trajectòria d'Arnau Erta Majó (FCB) en els 60m.t. indoor, prova en la que s'ha proclamat, sense interrupció, Campió de Catalunya des de l'any 2007 en les categoria cadet, juvenil, júnior, i ara promesa.
Aquest diumenge 22 de Gener, el lleidatà s'ha emportat un nou or al vèncer en el Campionat de Catalunya Promesa, en el seu primer any en la categoria. Arnau ha realitzat un crono de 8"39 a les semifinals, mentre que a la final s'ha hagut de conformar amb un temps de 8"49. L'han acompanyat en el podi el gironí Christian Montero (Figueres) amb 8"52, i Pau Soler (ISS L'Hospitalet) amb 8"55.
Les properes setmanes el tanquista de Lleida seguirà la gens fàcil adaptació a les tanques d'1'06m a Saragossa, en el Gran Premi RFEA de Pista Coberta que es cel·lebrarà el 4 de Febrer, i on es mesurarà amb els millors especialistes absoluts espanyols, com ja va fer l'any passat, quan va establir la seva millor marca personal amb 8"24. El dia següent, és a dir, el 5 de Febrer, participarà en el Campionat de Catalunya Absolut a Sabadell, finalitzant la temporada hivernal amb el Campionat d'Espanya Promesa a Antequera (Màlaga) el dia 12 de Febrer, i amb el Campionat d'Espanya Absolut, que el 26 d'aquell mateix mes també tindrà lloc a Sabadell.

Comentaris

Entrades populars