Llorenç Sales vencedor del 23è Cros de Valls

Llorenç Sales liderant la prova
L'atleta galerenc Llorenç Sales Ferré (Fent Camí-Mislata) continua engreixant la seva llista d'èxits en les proves realitzades a les contrades tarragonines. A les victòries en les milles del Perelló i Amposta, ara cal sumar el triomf en la 23a edició del Cros de Valls, prova en la que s'ha imposat al recórrer el circuit de 8460m amb un temps de 27'54", a 20" del segon classificat, el destacat migfondista del Club Atlètic Vilafranca, Lluc Farrera Soler.
En el mateix cross també ha participat la juvenil Isma Neggazi Meslek (CA Laietània) que ha finalitzat la prova de 4380m en una destacada 4a posició amb un temps de 17'50", que també li han permès ser la 13a classificada en categoria absoluta.
Ambdós atletes seguiran la seva preparació per als pròxims esdeveniments de la temporada hivernal 2011-2012 amb la participació en el Cross Internacional de Granollers, que tindrà lloc el proper diumenge 18 de Novembre. En aquesta prova també hi participaran la majoria de migfondistes i fondistes del grup, des de la categoria infantil a la veterana, amb el propòsit de realitzar una destacada actuació.

Comentaris

Entrades populars