Els nostres veterans a la Pujada a la Seu Vella 2011

Miquel Comella i Caleb Amigó a la pujada a la Seu Vella
El turó de la Seu Vella ha donat la benvinguda als més de 1000 participants de la 31a edició de la Pujada a aquest emblemàtic monument de la capital de Ponent. Els corredors han pogut gaudir d'un dia assolellat, la qual cosa sempre s'agraeix en aquestes dates tan fredes. La boira que ens va acompanyar durant els primers dies de la setmana ha estat escombrada pel vent de les darreres jornades, i això ha permès que la temperatura fos més agradable.
L'organització ha complert un any més, i la seva bona feina només ha estat entelada per alguns moments d'indecisió, provocats per la voluntat de canviar en els darrers moments el punt de partida de la cursa del mig de la Plaça de la Sardana fins a la porta dels Bernats. Com era lògic, ha estat impossible fer recular 100m a prop de 900 participants amb la intenció de fer-los cabre per una porta de 3 metres d'amplada. A més el canvi no era recomanable, doncs l'arc situat en el ben mig de la plaça, amb una major amplada, permetia una sortida més ràpida i segura.
Un cop resolta la situació per les queixes de tots aquells que remarcaven l'evidència, es donava el tret de sortida a la prova que discorre pels 10.100m del circuit que, des de la Seu Vella, baixa als carrers de la ciutat, per finalitzar un altre cop a la Plaça de la Sardana. Un circuit dur i exigent per a les cames dels participants, sobretot en el seu tram final, amb la imponent pujada pel Carrer dels Cavallers.
En aquest circuit han tingut un paper destacat els participants del grup. Miquel Comella Pera ha estat 7è de la general i 3r de la categoria C (dels 40 als 49 anys), amb un temps final de 35'10". Per la seva part Caleb Amigó Álvarez ha creuat l'arribada en 21a posició de la general, i 7è de la mateixa categoria C, amb una marca de 37"13, en la que ha estat la seva primera participació en aquesta clàssica cursa de les nostres contrades.
Altres amics que durant els anys he tingut el plaer d'entrenar i que ara ja  gaudeixen de l'etapa amateur o veterana, també han participat un any més en la pujada. Han estat la fondista Meritxell Bonet, 1a fémina de la general; Nourredine Neggazi, mig-fondista en la seva etapa més jove, 41è.; Francesc Bonet, antic especialista de 800m.ll, 48è; Jordi Claveria, ex-velocista de 400m.t., 61è; o Josep Maria Esteve; saltador de llargada, 190è. Un any més heu demostrat que l'esforç que durant anys vàrem compartir encara dona els seus fruits. Enhorabona!

Comentaris

Entrades populars