Dos podis al 45è Cros Internacional de Granollers

Berta Cabanas, 3a Infantil
El diumenge 11 de Desembre, 7 companys/es del grup d'entrenament han competit en la 45a edició del Cros Internacional de Granollers, un clàssic del circuit català de camp a través que passa per ser un dels més ben organitzats i que, any rere any, compta amb un alt nivell de participació.
Els resultats obtinguts han estat prou bons si tenim en compte el moment de la temporada en que ens trobem, destacant els dos podis obtinguts per Berta Cabanas Tirapu (FCB), 3a en categoria infantil, i Sheila Avilés Castaño (CA Igualada), també bronze en la categoria júnior. Ambdues atletes van lluitar des del principi pels llocs d'honor i van ser molt a prop d'obtenir la segona posició, la qual no van assolir per 1 i 4 segons respectivament. A la mateixa cursa que la Berta va participar Julia Domínguez Martínez (CA Sant Cugat), que va creuar la línia d'arribada en 22a posició.
Sheila Avilés, 3a júnior
Isma Neggazi Meslek (CA Laietània) va seguir fent passes endavant per assolir una plaça a la selecció catalana que haurà de competir en el proper Campionat d'Espanya Juvenil de Cros que tindrà lloc el proper 11 de Març a La Corunya. Per tant, comparteix objectiu amb Sheila Aviles i Ferran Bochaca, que compten amb opcions més clares. La lleidatana va ser setena en una cursa que va comptar amb la participació de les millors especialistes catalanes, entre les quals ja té un lloc. A la mateixa categoria però pel que fa als nois, Genís Comella Camats (CA Igualada) es va haver de conformar amb la 18a plaça.
Els darrers participants van ser Llorenç Sales Ferré (Fent Camí Mislata) i Miquel Comella Pera (CA Igualada), qui, malgrat ser ja veterà, va preferir enfrontar-se als millors. Llorenç va lluitar bona estona amb un grup en el que es trobaven destacats atletes com Miquel Quesada, Ivan Espilez, Francisco Roldan o Alex Rodríguez Pitarch, però finalment va caure algunes posicions per arribar finalment en una bona 28a posició. Miquel va tancar la cursa en 65è lloc amb una marca de 34'45", millor crono que el que acredita als 10km en ruta. El resultat li ha permès entendre que pot competir en proves federades i gaudir d'aquest tipus de competicions, i no limitar-se a córrer curses populars.
Finalment també hem de comentar l'absència de Ferran Bochaca Sabarich (FCB), que va renunciar a participar en la prova júnior masculina per unes molèsties musculars. Després de parlant-ne vam decidir ser conservadors i no arriscar, malgrat les raonables opcions de triomf que tenia.