Mireya Oliver i Diego Altemir guardonats per l'Hinaco Monzón

Diego Altemir i Mireya Oliver amb llurs guardons
El divendres 18 de Novembre va tenir lloc la Gala Anual del Centro Atlético Monzón al saló Continental del Restaurant Piscis de la localitat del Cinca, on es van distingir els millors atletes de l'Hinaco Monzón durant la temporada 2010/2011, així com a les firmes patrocinadores i col·laboradores de l'entitat. 
Entre els guardonats es trobaven Mireya Oliver Buil i Diego Altemir Aguilar, Els dos atletes aragonesos van rebre el reconeixement de la seva entitat pels resultats obtinguts en els darrers Campionats d'Espanya en categoria Juvenil, on van ser finalistes. A més a més, Mireya també va ser distingida per obtenir el rècord del club en 60m.ll. i 200m.ll. indoor, ambdues marques no superades des de 1998.
Entre les personalitats que acompanyaven atletes i familiars del club, es trobaven el president del Centro Atlético Monzón, José Antonio Andreu, així com l'alcadesa de Monzón, Rosa María Lanau, i el regidor d'esports, Julián Alamán, que van valorar i recolzar la trajectòria de l'entitat organitzadora.

Comentaris

Entrades populars