Bochaca revalida titol júnior a la Jean Bouin i Avilés és segona al Cros de Castellar


Aquest cap de setmana alguns/es dels/les fondistes del grup han participat en dos importants proves del calendari de ruta i cross a casa nostra. La majoria han obtat per participar a la 88a edició de la Jean Bouin, una prova que els atreu especialment pel seu ambient i organització. 
La primera en actuar ha estat Berta Cabanas Tirapu (FCB), que ha arribat 5a a la prova infantil femenina. La pallaresa ha realitzat una bona cursa que sense dubte li servirà per agafar confiança en els propers crossos i controls indoor a nivell català. Seguint l'ordre de l'horari, la següent en competir ha estat l'Isma Neggazi Meslek, qui ha estat 4a a la cursa juvenil representant el seu nou club, el Club Atlètic Laietània. Tan sols ha necessitat una sola prova per rebre la felicitació dels seus responsables, un tracte al que no estava acostumada fins ara. El tercer membre del grup a la cursa barcelonina ha estat en Genís Comella Camats (CAI), qui ha finalitzat 10è a la cursa juvenil masculina en el seu primer any a la categoria, la qual cosa es molt meritòria. A la mateixa cursa, però en categoria júnior, participava Ferran Bochaca Sabarich (FCB), que ha revalidat el triomf de l'anterior edició al vèncer de nou a Jonathan Romeo amb autoritat. Aquesta cursa ha tingut un bon nivell, ja que els 4 primers classificats han estat en alguna ocasió campions d'Espanya o internacionals amb la selecció espanyola juvenil.
L'altre focus d'atenció es desplaçava al 34è Cros Vila de Castellar, on competia Sheila Avilés Castaño (CAI) qui s'ha estrenat en el circuit català de cross pel que fa a aquesta temporada amb una excel·lent segona posició. Després d'aquest resultat, la igualadina afronta amb motivació les properes competicions per tal d'intentar assolir una plaça en la selecció catalana que ha de competir en el campionat d'Espanya de cross.
Ara, el nostre proper objectiu serà fer un bon resultat al 45è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de de Granollers, on competiran tots els fondistes del grup que siguin en condicions de fer-ho. Des de fa ja molts anys aquesta prova ha estat per nosaltres un referent, i aquest any no serà diferent. Esperem fer-ho el millor possible i seguir amb la progressió demostrada per aquests joves esportistes.

Comentaris

Entrades populars