Berta Cabanas destaca a la VI Cursa de la Dona

L'atleta infantil de la Pobla de Segur Berta Cabanas Tirapu (1999) es va imposar amb un temps de 27'08" en la categoria de 12 a 15 anys de la VI Cursa de la Dona, al temps que es classificava en 29a en categoria absoluta. La pallaresa va realitzar la prova conjuntament amb la seva mare, corredora popular que ja ha participat en d'altres edicions d'aquesta cursa. El recorregut de 6km, amb sortida i arribada a la plaça d'Espanya, s'estenia per alguns dels carrers més emblemàtics de Barcelona, com l'avinguda Paral·lel o la la Gran Via de les Corts Catalanes. En ell es van reunir més de 6000 corredores que tenyien de rosa el circuit i que, malgrat la forta pluja, van gaudir d'allò més de l'atletisme. La prova va ser guanyada per segon cop per l'atleta de Mataró Mari Carmen González Reina, una de les millors especialistes espanyoles dels 800m.ll. També es van poder veure altres atletes i esportistes destacades, com és el cas d'Encarna García o Maria Vasco, 2a i 3a respectivament a la línia d'arribada, o la nadadora Gemma Mengual.