Dies de canvi

El dimarts 1 de Novembre comença una nova temporada atlètica. Abans d'aquesta data han hagut de fer-se les gestions pertinents per renovar la llicència federativa, be sigui per continuar en el mateix club que la darrera campanya o per canviar a una nova entitat. 5 atletes del nostre grup han decidit seguir aquest segon camí i canviar de club per a la propera temporada 2011-2012.
El canvi més significatiu ha estat el de Laia Vilalta, que després 5 temporades vestint els colors del FC Barcelona, ha decidit fitxar per un altre dels grans clubs espanyols: el Playas de Castellón, amb el que competirà a la Divisió d'Honor Femenina. La quatrecentista lleidatana és a la recta final de la seva recuperació, després l'operació de genoll a la que es va sotmetre, afrontant amb optimisme la nova etapa que tot just s'obre davant ella.
Una altre atleta que abandona les files del Barça és Jonathan Gázquez, que a partir de la propera temporada militarà a les files del CA Montornès. Jonathan ha trobat un club on gaudir de major protagonisme en els 800m.ll., prova molt ben coberta dins el FC Barcelona per Olmedo, Roldan, de la Varga...
Isma Negazzi, Genís Comella i Julia Dominguez deixen el Lleida UA en recerca d'una nova entitat que doni millor resposta a llurs necessitats. Isma, actual medalla de bronze en els 3000m.ll. del Campionat de Catalunya Juvenil, ha trobat encaix al CA Laietània de Mataró, mentre que Genís seguirà la seva progressió en les proves de fons a les files del CA Igualada, on podrà formar equip juvenil en recerca d'una plaça per al Campionat d'Espanya de cros. Per últim, Julia, prometedora fondista lleidatana encara en edat infantil, formarà part d'un dels millors clubs catalans pel que fa a la consideració i cura de la promoció, el Club Muntanyenc Sant Cugat.
Tots aquests canvis fan que el grup sigui més heterogeni que mai, ja que els seus 23 membres es reparteixen entre 12 clubs de Catalunya, Aragó i el País Valencià. Aquesta diversitat ens permet conèixer la manera com aquests clubs gestionen i viuen l'atletisme, la qual cosa fa que, veïent-ho, encara sigui més dolorosa la comparació amb casa nostra.

Comentaris

Entrades populars