Un nou Setembre.... una nova temporada.

El mes de Setembre dona el tret de sortida als entrenaments del meu grup. Any rere any, des de ja fa quasi tres dècades, s'inicia una nova etapa plena de renovades il·lusions, recolzades en el convenciment de que assolirem els objectius establerts. Com sempre, hi haurà qui s'esmerçarà amb força, sabedor de la importància del treball i la constància, mentre d'altres deixaran passar l'oportunitat. Cadascú és responsable del seu nivell d'implicació, inclús jo. Per la meva part només puc prometre als membres del grup, treball i dedicació. No puc garantir resultats, doncs aquests depenen de moltes variables, que en la majoria dels casos no són controlables per l'entrenador.
Aquesta temporada han deixat el grup alguns dels nostres companys. L'Aleix González ha trobat a Sabadell un nou grup d'entrenament, la qual cosa li permetrà deixant d'entrenar de forma aïllada. Laura García-Fojeda i Sergi López han decidit centrar-se en els estudis, doncs no es veien amb cor de simultanejar activitat acadèmica i esportiva. Per últim Xavier Sanuy ha preferit centrar el seus esforços en el futbol. Tots ells saben que compten amb la meva col·laboració per a tot allò que encara necessitin, i espero que recordin amb satisfacció el temps que han compartit amb nosaltres. El més important en aquesta vida és fer el que ens faci més feliç, i alhora, ser consequent amb allò que decidim. Els hi desitjo a tots molta sort i encert en l'elecció.
Uns marxen, mentre d'altres arriben. És llei de vida! Aquest Setembre 7 esportistes s'incorporen al nucli d'entrenament. Es tracta de Sheila Avilés, Sergi Carrero, Gemma Jorba i Aida Vallès, tots/es ells/es fondistes del CA Igualada; Diego Altemir, de l'Hinaco Montsó i Alba Casanovas, del CA Manresa i atleta internacional juvenil amb Espanya, ambdós especialistes en 400m.ll. i 400m.t.; i Eduard Baró, del Lleida UA, que comença la seva singladura en el món de la velocitat. Un juvenil, cinc júniors i una promesa, sàvia nova que nodrirà un grup que continua amb vitalitat, arribant ja als 20 efectius, essent el grup de tecnificació i rendiment més nombrós de les nostres contrades, la qual cosa constitueix per a mi un motiu de satisfacció pel que significa de reconeixement a la nostra feina.

Comentaris

Sergi Sierra ha dit…
Molts ànims en aquesta nova temporada. Quants canvis que hi ha sempre a cada inici de temporada. Tots som prescindibles i substituïbles: nosaltres (els entrenadors) i ells (els atletes), però el que sí que és cert és que tots som inoblidables els uns per els altres, i tots deixem alguna coseta nostre dins d'ells (o almenys això intentem).

Molta sort en aquesta nova temporada, i ens veiem a les pistes.

Una abraçada.

Entrades populars