3 medalles, un rècord català i un 4t lloc al Campionat Autònomic Juvenil

Amb el mes de Juny s'inicia una marató de competicions que ens portarà per arreu en recerca de marques i medalles, un preciat botí que no sempre aconseguirem, però que constitueix l'essència del nostre esforç, el perquè de tot plegat.
La primera aturada en aquest viatge ens ha portat fins les Terres de l'Ebre, a Amposta, on ha tingut lloc el Campionat de Catalunya Juvenil d'Aire Lliure. Allí, tres atletes del grup, dos velocistes i una fondista, han competit per donar forma a les seves il·lusions. Isma i Ramón ho han assolit amb escreix, mentre que Camilo s'ha quedat a mig camí.
Isma Neggazi (Lleida UA) matinava per arribar a temps a la primera prova de la competició, els 3000m.ll. femenins que tenien lloc a les 10'00h. I desprès de tot, llevar-se a les 6 del matí ha tingut la seva recompensa, doncs la lleidatana ha obtingut una valuosa medalla de bronze que ha vingut acompanyada de la seva millor marca personal: 11'24"64. Finalment Isma, que en pista coberta es va quedar a les portes, ha guanyat la primera medalla de la seva vida esportiva, un metall que fa justícia a l'esforç i l'entrega que diàriament aboca a la pista. Les seves llàgrimes de felicitat les he viscut com una recompensa personal.
Una hora més tard arribava el torn dels velocistes. Ramón i Camilo es donaven cita als 100m.ll. amb sort desigual. Ramón García (Lleida UA) aconseguia una nova medalla, en aquesta ocasió d'argent, i que no ha estat d'or tan sols per milèsimes. La lluita entre ell i Alberto Megino (FCB) s'ha decantat finalment del costat del barceloní. Llàstima que els 11"14 obtinguts per ambdós no pugin registrar-se com a marca personal per un vent favorable de +2.7, que ningú encara entén com han pogut ser mesurats per l'anemòmetre, ja que a l'hora de la final el vent era imperceptible. Malgrat tot, el Ramón marcava en semifinals uns excel·lents 11"24 que si ja són oficialment la seva marca personal. Per la seva part Camilo Ariel González (AAC) també aconseguia en semifinals el seu millor registre personal al ser segon amb 11"49, posició i temps que li atorgaven una plaça a la final. Però en aquesta, una inoportuna sortida nul·la tirava per terra les seves il·lusions. Al menys, el de Tremp ha pogut treure's l'espina en la prova dels 200m.ll. al ser 4t amb una nova marca personal de 23"35, i en el relleu 4x100m.ll., formant part de l'equip de l'AAC. En aquesta darrera prova ha obtingut una medalla d'or i ha marcat el nou rècord de Catalunya (43"92). Així doncs, i malgrat l'incident dels 100m.ll., Camilo ha quallat un gran campionat. Totes les marques realitzades en aquest campionat pels dos velocistes lleidatans són mínima pel proper Campionat d'Espanya Juvenil que tindrà lloc a Granollers els propers 18 i 19 de Juny.

Comentaris

Entrades populars