Mireya de nou en una final estatal, i tots/es els/les cadets a la final autonòmica.

L'aragonesa Mireya Oliver Buil ha estat 6è a la final A dels 100m.ll. del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques Juvenils, assolint una nova marca personal al parar el crono en 12"77. Mireya s'havia classificat en 3a posició a les semifinals amb 12"87, el que ja suposava una millora de 2 centèsimes en la seva antiga marca.
La nostra companya està realitzant un bon final de temporada, malgrat no assistir amb assiduïtat als entrenaments per motius acadèmics, i esperem que aquesta línia ascendent tingui continuïtat fins el proper Campionat d'Espanya Juvenil que tindrà lloc a Granollers el cap de setmana del 18 i 19 de Juny. A la ciutat vallesenca l'objectiu de Mireya serà lluitar per entrar a la final dels 100m.ll., consolidant així una posició entre les millors, com ja va ocórrer en la prova dels 200m.ll. del passat Campionat d'Espanya Juvenil Indoor, on també va ser 6a.
 En un altre ordre de coses també cal destacar que aquest dissabte 28 de Maig ha tenir lloc la fase prèvia del Campionat de Catalunya Cadet a Tarragona, on Laura García (FCB), Amaia Aldabó (Lleida UA) i Genís Comella (Lleida UA) van obtenir la classificació per a la final que tindrà lloc a Vic el 18 de Juny. Per tant, objectiu assolit pel 100% dels efectius del grup. Laura va competir propera a les seves marques, malgrat que la seva sèrie va patir de major vent contrari que la resta (-1,2). L'actuació més destacada fou la d'Amaia, que realitzà millor marca personal en la prova de 300m.ll. amb 45"93. Per la seva part Genís no va poder competir al seu millor nivell, doncs encara és recuperant-se del fort i llarg procés febril que ha patit els darrers dies, i que ha necessitat de l'administració d'antibiòtics. Però al menys Genís ha obtingut la classificació per a la final, i ara gaudirà de 3 setmanes per continuar treballant i recuperar el to.
A tots ells moltes felicitats!

Comentaris

Entrades populars