Primera jornada del Campionat d'Espanya de Clubs de Primera Divisió

La pista municipal d'atletisme de Lleida ha albergat la primera jornada del Campionat d'Espanya de Clubs de Primera Divisió en Categoria Femenina. Els clubs participants han estat el FC Barcelona, l'Avinent Manresa, el Lleida UA i el Bidasoa Atlètic. El bon temps regnant ha permès gaudir a tots els assistents d'una excel·lent diada atlètica, la qual cosa ha facilitat la consecució d'interessants registres.
El Futbol Club Barcelona ha estat el clar dominador de la competició, imposant-se amb 245 punts, 85 més que el segon classificat, el Bidasoa Atlètic, que ha sumat 160 punts. L'equip  basc ha protagonitzat la pugna pel segon lloc amb l'Avinent Manresa, al que finalment ha superat per un sol punt, doncs l'equip del Bages ha obtingut 159 punts. El Lleida UA ha tancat la classificació amb 114 punts.
Pel que fa als atletes del grup cal destacar l'actuació de Laia Vilalta (FCB) que s'ha imposat a la prova dels 400m.ll. amb una bona marca de 57"04. La lleidatana ha hagut de superar una difícil setmana amb problemes al seu genoll, situació que s'ha vist agreujada per la dramàtica pèrdua del seu avi.
També cal destacar l'actuació de Paula Martínez (FCB) vencedora a la prova dels 5000m. marxa amb 24'21"59, doblant tota la resta de participants. Alba Aguilà ha arribat segona a la prova dels 200m.ll. amb una marca de 26"14 i tercera als 100m.t. amb 16"17, amb tan sols 10' de recuperació entre proves.
Mentre Arnau Erta també defensava els colors del FCB a la primera jornada del Campionat d'Espanya de Clubs en categoria masculina, que al mateix temps tenia lloc a la pista barcelonina de la Mar Bella. Allí, el lleidatà s'imposaria en la prova dels 110m.t. amb 15"65, per davant el seu company Cvetomir Kirov (FCB), amb un vent contrari de -3,5m/s. Una bona marca pel que ha estat el seu bateig en la prova absoluta, i encara lluny del registre que pot establir la present temporada.
Pel que fa a la puntuació per equips, a l'igual que en l'encontre femení el FC Barcelona fou l'equip dominador, guanyant la competició amb 255 punts, segon fou l'Hinaco Montsó amb 171 punts, tercer el GC Caja Canarias amb 153 i 4t i últim el Tf Caja Canarias 1984 amb 105 punts.

Comentaris

Entrades populars