Berta i Julia classificades per a la final catalana dels 1000m.ll. infantils

Les atletes més joves del grup van quallar una destacada actuació a la fase prèvia del Campionat de Catalunya Infantil que va discórrer durant tot el dissabte 21 de Maig a la pista Moisès Llopart del Prat de Llobregat. Tant Berta Cabanas (215-FCB) com Julia Domínguez (279-Lleida UA) van competir a la prova dels 1000m.ll. buscant una de les 12 places que donaven pas a la final del proper dissabte 11 de Juny a Terrassa, i ambdues ho van aconseguir amb escreix.
Berta va ser 2a amb un registre de 3'19"21 (MMP), mentre que Julia arribava en 7a posició i realitzava una marca de 3'27"27 (MMP). Ambdues atletes van assolir, per tant, les seves millors marques personals en la prova del quilòmetre. Malgrat els bons resultats, la manera com va discórrer la cursa, així com d'altres aspectes, fan creure que les dues corredores són en disposició de millorar aquests registres durant l'esmentat fase final. Sens dubte que lluitaran per ser entre les privilegiades. Molta sort!