I ara.... l'aire lliure.

Laia Vilalta, Ramon García i Ferran Bochaca havien de representar el nostre grup a les diverses concentracions de Setmana Santa programades per la RFEA, però tan sols en Ramon, flamant sots-campió d'Espanya Juvenil dels 60m.ll., ha assistit finalment a la concentració del Programa Nacional de Tecnificación Deportiva que ha tingut lloc a Alfaz del Pí (Alacant). Ha estat la seva darrera activitat atlètica pel que fa a la present temporada. El proper mes de Maig serà operat del trencament de lligament creuat posterior del seu genoll esquerre, lesió que arrossega des de la seva anterior etapa com a futbolista. Esperem que tot vagi d'allò més be i que molt aviat tornem a gaudir de la seva companyia.
Laia i Ferran van renunciar a participar en les concentracions per problemes físics que no permetien l'aprofitament dels entrenaments programats per a les esmentades reunions. Altres atletes de Lleida convoc@ts han estat Arnau Erta i Alba Aguilà, ambdós a la concentració de tanques de la Blume de Madrid, la marxadora Paula Martínez, a la concentració preparatòria de la copa d'Europa de marxa a Granada, o el velocista i saltador Ruben Pros a la concentració de velocitat a València. Tots i totes són a les files del FCB a excepció de Ramon García, actualment al Lleida UA.
Un cop finalitzades les esmentades concentracions comença la veritable temporada d'aire lliure, i el proper diumenge 1 de Maig arriba un primer tast a l'estadi municipal de Lleida amb la primera jornada del Campionat d'Espanya de Clubs de la Primera Divisió Femenina, on podrem veure les primeres evolucions de Laia Vilalta en 400m.ll. o Paula Martínez en 5000m. marxa. Mentre, a l'estadi barceloní de la Mar Bella, competiran atletes lleidatans com Jonathan Gázquez (FCB) en 800m.ll. o Arnau Erta en 110m.t.
Aquesta temporada Laia Vilalta no tan sols lluita contra el crono i les contrincants, sinó que segueix la seva particular creuada contra la lesió que pateix al genoll i que constitueix una dificultat afegida a tot plegat. Malgrat seguir totes les recomanacions i prescripcions médiques, el problema persisteix i de ben segur complicarà la recta final de la temporada.
En definitiva, això només ha fet que començar. A partir d'ara veurem en que es tradueixen tots els nostres esforços i on desemboquen totes les nostres il·lusions. Hi haurà moments de felicitat, però malauradament, segurament també hi haurà lloc pel desencís. És la lluita de cada temporada, per la qual som preparats. Que comenci l'espectacle!

Comentaris

Miquel Garcia ha dit…
Hola Quim,

Estava llegint el teu text i m'ha cridat l'atenció lo de la lliga de clubs a Mar Bella. Jo estaré allà per còrrer el 800 i el relleu així que probablement corri contra el teu atleta (que de ben segur està molt més fi que jo jeje). Jo de moment després de la lesió només n'he corregut un fa una setmana en 1:57:19 i segurament el dia de la lliga no es corri massa. Ens espera un bon repte al Monzón per intentar fer-nos amb la segona plaça. No sé si voltaràs per la pista de Mar Bella.

Espero que als teus atletes els hi vagi bé en els diferents fronts i que la jornada acabi sense lesions.

Miquel

Entrades populars