Ramon García, sots-campió d'Espanya Juvenil Indoor

El Campionat d'Espanya Juvenil Indoor a Saragossa ha estat el darrer compromís de la temporada d'hivern, i en ell han participat dos dels mes joves i prometedors velocistes del grup. 
En primer lloc ens referirem a Mireya Oliver Buil (Hinaco Montsó), flamant campiona aragonesa de 60m.ll i 200m.ll., que arribava amb poques expectatives a un campionat amb el que feia temps que somiava. Aquesta temporada he hagut d'escoltar-li molts cops paraules de desànim. Ella pensava que ni tan sols assoliria la mínima per assistir-hi. Doncs si! Si que hi ha assistit, i a més, ha realitzat un fantàstic campionat! A la prova dels 200m.ll. ha estat 6a, marcant 26"22 que es la seva millor marca personal, per sota inclús de la seva marca d'aire lliure, que és encara de 27"17. I en 60m.ll. ha acabat en una molt meritòria 8a posició, igualant la seva millor marca, que és 8"03. En línies generals una excel·lent actuació, doncs Mireya va ratllar al seu màxim nivell, lluitant fins el límit de les seves forces, entrant a la final dels 200m.ll. i quedant-se molt a prop de la dels 60m.ll.
Capítol a part mereix l'actuació de Ramon García Seuma (Lleida UA). El lleidatà assistia a la capital aragonesa més ben posicional al rànking espanyol que no la seva companya, i amb el difícil repte d'assolir dues medalles en les proves de 60m.ll. i 200m.ll. La jornada de dissabte es va plantejar forçabé i a la fí, després de superar les succesives rondes, va arribar el premi en forma de sots-campionat d'Espanya a la prova dels 60m.ll. (7"07). Mancava el darrer objectiu, la final dels 200m.ll. que tendria lloc durant la sessió matinal de diumenge i que augurava un bon resultat. Ramon va córrer les semifinals del dissabte amb facilitat, deixant bones sensacions i marcant un temps de 23"00 en un anell complicat com el de la pista aragonesa. Però la final no es va afrontar amb seriositat. L'esbarjo nocturn va passar factura i Ramon no va ser en condicions d'afrontar el repte. A la fi, una 5a plaça que sap a poc, i que dono per bona si serveix per fer reflexionar i madurar aquest jove talent de la velocitat. Tindrà temps per fer-ho, perquè per desgràcia en Ramon ara ha de superar un veritable obstacle: una intervenció quirúrgica per recuperar el trencament del lligament creuat intern del genoll esquerre que pateix des que es va lesionar en la seva anterior etapa com a futbolista. Serà un llarg període de 6 mesos sense el Ramon a les pistes. Se'ns farà llarg, però ja frisem per gaudir de la seva qualitat i companyia. Molta sort Ramon!
 Mireya Oliver a la final B dels 200m.ll. del Campionat d'Espanya Juvenil Indoor 2011

Comentaris

Entrades populars