Bochaca s'impossa a la Jean Bouin

El diumenge 21 de Novembre va tenir lloc la clàssica de les curses de ruta a casa nostra. Parlem de la Jean Bouin que, en la seva 87a edició, ha superat el seu rècord de participació amb més de 10.000 corredors repartits entre les 12 curses programades, 8.000 d'ells a la Cursa Open.
A la cursa júnior masculina han participat 3 dels nostres joves corredors, amb un resultat prou destacat, fins el punt que Ferran Bochaca Sabarich (FCB) s'ha emportat el triomf. L'atleta de la Pobla de Segur, actual campió d'Espanya Juvenil dels 5000m.ll., va iniciar la cursa encapçalant la prova juntament amb Jonathan Romeo (Lloret-La Selva) i Bru Trabal (AAC), aquest darrer medalla de bronze d'Espanya Juvenil en els 3000m.ll. i participant al mundial escolar de cros la darrera campanya. També l'acompanyaven en el grup l'atleta d'Isona, Jonathan Gázquez Mouktadibillah i  el corredor d'Oliana, Sergi López Sorribes, ambdós del FCB. La cursa es va estirar ràpidament deixant al capdavant els 3 atletes ja esmentats, mentre que Jonathan i Sergi, més especialistes en proves de mig-fons, anaven perdent posicions. En la darrera part del trajecte, i malgrat algun moment en el que semblava que Ferran podia cedir alguna posició, el de la Pobla va treure forces per arrabassar la primera posició als dos companys d'escapada, fins el punt que va arribar a la meta de l'avinguda Maria Cristina, amb un avantatge d'11 segons per davant de Romeo i de 21 davant Trabal.
Pel que fa als dos companys d'entrenament, bon resultat per ambdós, amb una meritòria 4a posició de Jonathan Gázquez i una 9a per Sergi López, que aprofiten aquest tipus de curses, i els crossos, per preparar les proves de 800 i 1500 de la campanya estiuenca.
També hem de destacar la primera posició de Marina Manjón Rivadulla (AAC), atleta de Sort que entrena i estudia a Barcelona, i que s'endugué el triomf a la prova júnior femenina.