Juvenils d'or

Ferran Bochaca Sabarich (FCB) en 3000m.ll. i Alba Aguilà Charles (FCB) en 100 i 200m.ll., han assolit la medalla d'or en el Campionat de Catalunya que ha tingut lloc a Amposta el passat diumenge 4 de Juliol.
Ferran ha competit en els 3000m.ll. com a preparació per al Campionat d'Espanya Juvenil del proper cap de setmana a Nerja. La seva primera medalla d'or en un Campionat de Catalunya ha arribat a l'imposar-se amb un registre de 8'59"69. El de la Pobla té opcions de pujar al podi en el campionat estatal sempre i quant faci valer l'actual condició de favorit mercès a la seva marca de 15'06"84, que li dona la primera posició del rànking espanyol.
Mentre, l'Alba guanyava en la prova de 100m.ll. amb una millor marca de 12"76 (-1,5), encara que a semifinals havia igualat la seva millor marca personal marcant 12"62 (+1,5). Als 200m.ll. arribava la segona medalla d'or al realitzar 26"32 (-1,4). Al Campionat d'Espanya Juvenil, la d'Alcarràs, sols competirà en la prova de 100m.ll. amb l'objectiu d'atansar-se al podi i millorar el seu registre personal. Malgrat ser especialista en els 200m.ll. (prova en la que ja ha estat dos cops medallista espanyola) el mes i mig d'aturada per una lesió, provocada al caure-li una pesa al peu quan estava entrenant al gimnàs, li està passant factura en el seu estat de forma de cara a la prova del doble hectòmetre.
L'actuació dels atletes del grup es tancava amb la 6a posició de Sergi López Sorribes (FCB) en els 800m.ll. amb un discreta marca de 2'09"68, resultat d'una cursa força tàctica i també, perquè no dir-ho, dels 2 mesos d'inactivitat per un trencament fibril·lar mal tracta al soli. Aquest contratemps ha condicionat negativament tota la seva temporada d'aire lliure, deixant-lo molt lluny dels 2'01" que va marcar en la campanya indoor. Esperem que la propera temporada tinguem més sort amb les lesions.


Comentaris

Entrades populars