Comença la lluita per les medalles

Aquesta setmana part dels atletes del nostre grup d'entrenament participen en diverses competicions del calendari atlètic.
El dimecres 16 de Juny, Aleix González Call (ISS l'Hospitalet) en 1500m.ll. i Miquel García Ratés (Hinaco-Monzón) en 400m.ll., buscaran rebaixar llurs registres en el Trofeu Campmany que tindrà lloc a l'estadi Joan Serrahima de Barcelona. Aleix González va marcar 1'56"24 (MMP) en 800m.ll. en el control júnior del passat dissabte 12 de Juny, una marca que permet pensar en l'obtenció d'un bon registre als 1500m.ll.
Per la seva part, el mateix dissabte, Ramón García Seuma (Lleida UA) en 100m.ll., Llorenç Farran Farré (CEACA) en 600m.ll., Isma Neggazi Meslek (Lleida UA) en 1000m.ll. i Daniela Bretón del Olmo (Lleida UA) en 3000m.ll., participaran en la final del Campionat de Catalunya Cadet que tindrà lloc a Vic. Ramón ja va ser medalla de bronze indoor en 60m.ll., mentre que la Daniela es va proclamar sots-campiona de Catalunya indoor en 3000m.ll.

La competició seguirà el proper diumenge amb el Campionat de Catalunya Júnior, també a l'estadi Joan Serrahima. En aquest campionat l'Aleix González intentarà pujar al podi en 1500m.ll., mentre que el seu company i l'atleta del CEACA de Tàrrega, Jesús Gimeno Solans, amb una millor marca d'1'57"37, lluitarà per fer el mateix en els 800m.ll. i assolir la mínima de participació pel que seria el seu primer campionat d'Espanya. Per la seva part, Arnau Erta Majó (FC Barcelona) competirà en la prova de 110m.t. amb l'objectiu d'assolir el campionat i la mínima de participació per al Campionat del Món Júnior que tindrà lloc a Moncton (Canadà) aquest proper més de Juliol.
El cap de setmana clourà amb la participació de dos atletes del grup en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autònomiques Juvenils a Lloret de Mar, tot representant Catalunya. Es tracta de Ferran Bochaca Sabarich (FC Barcelona) que ho farà en els 5000m.ll., i d'Alba Aguilà Charles (FC Barcelona) en els 200m.ll. i el 4x100m.ll. L'objectiu de la selecció catalana serà revalidar l'exit assolit la temporada passada, quan es va proclamar campiona d'Espanya en categoria masculina i femenina a la localitat asturiana d'Avilés.

Comentaris

Entrades populars