Ramon García, Argent en 100m.ll. i Or en 4x100m.ll. a l'Estatal Cadet.

La temporada va arribant a la seva fi i els atletes cadets han estat els primers en gaudir d'unes merescudes vacances. Com és lògic, i no com havia ocorregut els darrers anys, amb el campionat estatal cadet al mes d'Octubre! Aquesta temporada s'ha imposat el sentit comú i el Campionat d'Espanya d'Aire Lliure s'ha realitzat els 26 i 27 de Juny a Pamplona.
El nostre grup d'entrenament ha estat representat pel velocista Ramon García Seuma (Lleida UA), que venia d'assolir la medalla d'argent i una millor marca personal de 11"49 en 100m.ll. en el passat Campionat de Catalunya Cadet a Vic. Sabíem que en Ramon tenia opcions de fer una bona actuació,... que podia entrar o fregar el podi..., i així ha estat. En Ramón ha complert àmpliament les expectatives al proclamar-se sots-campió d'Espanya i realitzar una excel·lent millor marca personal amb un crono d'11"34, que el situen en el segon lloc del rànking espanyol de la temporada i primer en el de Catalunya. A més a més, en Ramon també ha estat Campió d'Espanya de 4x100m.ll. com a integrant de l'equip del Lleida UA, que realitzà una marca de 45"42.
Ha estat una competició desenvolupada de menys a més, amb una 4a posició un cop realitzades les eliminatòries, i una 6a després de les semifinals. Ramon es crispava quelcom en els darrers metres i la seva discreta actuació en semifinals el portaven a córrer la final de diumenge pel carrer número 1. Malgrat aquest contratemps, el lleidatà va saber sobreposar-se i competir amb la tranquilitat i soltura necessària com per assolir el millor resultat de la seva curta carrera esportiva. Tot un èxit que enorgulleix el seus companys d'entrenament i que el fa entrar en el selecte grup de medallistes estatals que actualment el nodreixen, amb l'Alba Aguilà en 200m.ll. i la Laia Vilalta en 400m.ll.
La propera temporada no podrem gaudir de la seva qualitat durant la campanya indoor, i qui sap si també durant l'aire lliure, ja que definitivament serà operat del trencament de lligaments creuats que pateix en el genoll (record de la seva etapa com a futbolista). Una aturada obligatòria, tot i més quan en l'actualitat en Ramon veu minvades les seves possibilitats al no poder realitzar diversos entrenaments imprescindibles en el camp de la velocitat. Esperem que la recuperació sigui el més ràpida possible i que pugui tornar a ser amb nosaltres de seguida. L'esperarem impacientment!

Comentaris

Entrades populars