Nit de cel·lebracions!

Divendres 4 de Juny.... un dia important per l'Arnau. A les 20h té lloc l'entrega d'orles i diplomes de Batxillerat de l'Intitut Màrius Torres en un auditori Enric Granados de Lleida ple de gom a gom. Després de diversos parlaments de professors i estudiants, així com d'alguna actuació musical, arriba l'hora d'atorgar les disticions als nous batxillers. L'Arnau, el seu cosí Aleix Borrego i el company d'entrenament l'Aleix González, entre molts d'altres companys d'estudis, pujen a l'escenari per rebre la seva distinció.
Tot seguit el nostre fill ha de marxar sense gaudir del que segurament serà una llarga nit de festa organitzada per a tots els alumnes. La "responsable" és l'Associació de la Premsa Esportiva de Lleida, que ha tingut a bé guardonar l'Arnau com a millor esportista revelació de les Terres de Ponent en el sopar de la XXI Gala de l'Esport Lleidatà. La nova Llotja de Lleida acull l'acte que comença a les 21h i nosaltres surtim de l'Auditori a les 21'15h. Sort que aquests esdeveniments sempre comencen amb un aperitiu que retarda significativament l'inici del sopar!
A la nostra taula ens reunim amb el Jesús Angel García Bragado, nominat a millor esportista masculí, i amb Eva Ledesma, nominada en la categoria femenina i, finalment, la guanyadora. El delegat de la Federació Catalana d'Atletisme a Lleida, l'àmic Josep Maria Esteve, així com els respectius familiars, acaben per ompliar la taula. És una nit de retrobament amb amics i coneguts de l'esport lleidatà, la qual cosa sempre s'agraeix. Però al dia següent també hi ha compromisos. Arnau i la seva companya Paula han de competir al Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a Castellar del Vallés i hem de sortir de Lleida vers les 7'30h del matí. Massa aviat, com per allargar la nit amb el final de festa reservat a la terrassa de la Llotja pels assistents al sopar. Que hi farem.... l'esport d'alt nivell demana aquests sacrificis!

Comentaris

Entrades populars