Campionat de Catalunya Infantil

Aquest proper dissabte dia 12 de Juny tindrà lloc la jornada final del Campionat de Catalunya Infantil a l'estadi Moises Llopart del Prat de Llobregat. En l'esmentat campionat hi participaran els 3 atletes infantils que en aquest moment formen part del nostre grup d'entrenament, ja que tots ells es van classificar en la fase prèvia el passat 23 de Maig a Calella.
En categoria femenina, les velocistes Amaia Aldabó Legorburu i Anna Vallverdú Cortada, ambdues del Lleida UA, van aconseguir ser entre les 16 millors en les proves de 80m.ll. i 150m.ll., mentre que en categoria masculina, el fondista Bernat Azcona Franquesa, del CEACA de Tàrrega, també va assolir la seva classificació en la prova dels 3000m.ll.
Malgrat no comptar entre els favorits, no tinc cap dubte que faran tot el possible per aconseguir un resultat que satisfaci l'il·lussionat treball que porten a terme dins el grup.