Conferència a Tàrrega sobre l'entrenament de la resistència

El passat divendres 23 d'Abril, a les 20'30h, vaig donar una conferència al centre d'entitats de Tàrrega dins el marc del 10è aniversari del club 100x100 fondistes. A l'acte hi varen assistir més de 50 persones, el qual deixà ben a les clares el poder de convocatòria d'aquesta entitat targarina.
La xerrada, titulada L'entrenament de la resistència, volia fer palès als assistents (en la seva totalitat corredors populars) la transcendència de realitzar una planificació que estructuri i estableixi els mitjans d'entrenament segons les característiques bioenergètiques de la prova a realitzar i el perfil fisiològic de l'atleta. Per aquest motiu, i corrent el perill de realitzar una dissertació massa teòrica, prèviament vaig parlar sobre les bases fisiològiques de l'entrenament de la resistència.
L'acte va durar més de dues hores, en les que vaig poder departir amb els assistents sobre aspectes molt diversos que afecten l'entrenament de les proves de mitja i llarga distància, intentant ajudar en l'esclariment d'alguns dubtes relatius a aspectes tècnics, fisiològics, metodològics i inclús psicològics.
Espero que l'experiència fos enriquidora pels assistents i aprofito per agrair l'interès i l'amabilitat dels assistents així com dels membres de la junta directiva del club 100x100 fondistes.


Comentaris

Entrades populars