TRADUCTOR / TRANSLATE

dimarts, 20 d’abril de 2010

19a nit de l'Atletisme Català

Tal com ja havíem informat, el passat divendres 16 d'Abril va tenir lloc la 19a Nit de l'Atletisme Català cel·lebrada a l'Hotel "Avenida Palace" de Barcelona, on varem recollir els trofeus atorgats a Arnau Erta Majó, com a millor atleta juvenil de Catalunya durant la temporada 2008/2009, i a Laia Vilalta Blanch, per la consecució dels rècords de Catalunya Absoluts de 4x400m.ll. el 2009 i de 400m.ll. de pista coberta el 2010, rècords que anaven acompanyats de sengles medalles de campiona d'Espanya.

Com ja és tradicional, durant el sopar es van premiar els millors clubs i atletes catalans de la pasada temporada i llurs entrenadors. També van rebre l'homenatge dels assistents dos històrics tècnics de l'atletisme català: Llorenç Cassi i Hans Ruf, així com a d'altres persones i entitats vinculats amb el nostre atletisme.

En el transcurs de la gala també van ser premiats 2 lleidatans mes. Jesús Angel García Bragado va ser guardonat com a millor atleta català absolut de la passada temporada, mercès a la seva medalla en el Mundial de Berlín, mentre que Ascensión Ibáñez Riestra va ser distingida com a entrenadora d'Arnau Erta.