19a nit de l'Atletisme Català

Tal com ja havíem informat, el passat divendres 16 d'Abril va tenir lloc la 19a Nit de l'Atletisme Català cel·lebrada a l'Hotel "Avenida Palace" de Barcelona, on varem recollir els trofeus atorgats a Arnau Erta Majó, com a millor atleta juvenil de Catalunya durant la temporada 2008/2009, i a Laia Vilalta Blanch, per la consecució dels rècords de Catalunya Absoluts de 4x400m.ll. el 2009 i de 400m.ll. de pista coberta el 2010, rècords que anaven acompanyats de sengles medalles de campiona d'Espanya.

Com ja és tradicional, durant el sopar es van premiar els millors clubs i atletes catalans de la pasada temporada i llurs entrenadors. També van rebre l'homenatge dels assistents dos històrics tècnics de l'atletisme català: Llorenç Cassi i Hans Ruf, així com a d'altres persones i entitats vinculats amb el nostre atletisme.

En el transcurs de la gala també van ser premiats 2 lleidatans mes. Jesús Angel García Bragado va ser guardonat com a millor atleta català absolut de la passada temporada, mercès a la seva medalla en el Mundial de Berlín, mentre que Ascensión Ibáñez Riestra va ser distingida com a entrenadora d'Arnau Erta.

Comentaris

Entrades populars