Arnau Erta, nomenat millor atleta català juvenil 2009


El lleidatà Arnau Erta, del FC Barcelona, serà distingit com el millor atleta català juvenil de la temporada passada durant la gala de la XIX Nit de l'Atletisme Català, que se celebrarà el pròxim 16 d'abril, divendres, a Barcelona. Erta, que aquesta temporada ha deixat enrere la seua etapa de juvenil per estrenar la de júnior, acaba de proclamar-se campió d'Espanya i de Catalunya en la prova dels 60 metres tanques en pista coberta. La jove promesa de l'atletisme lleidatà i alumne avantatjat de Jackson Quiñónez va destacar la temporada passada en l'àmbit internacional.

Posseïdor del rècord espanyol juvenil en la prova dels 110 metres tanques amb un temps de 13"46, es va adjudicar la victòria en el Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) que es va disputar l'estiu passat a Tampere (Finlàndia). A més, va ser cinquè en la Gimnasiada disputada a Doha (Qatar).

En aquesta mateixa gala de la Nit de l'Atletisme Català també hi haurà una menció per a la lleidatana Laia Vilalta, que va batre el rècord de Catalunya com a integrant del relleu 4x400m.ll.

Noticia al diari Segre de Lleida

Comentaris

Entrades populars