Arnau Erta, campió d'Espanya Indoor. Jonathan Gázquez, 4t.

Tot just 7 dies després de l'emocionant campionat d'Espanya absolut viscut a València, ha estat l'hora dels júniors i del seu campionat estatal cel·lebrat al velòdrom donostiarra d'Anoeta. Arnau Erta i Jonathan Gázquez, ambdós a les files del FCB, ens han ofert un excel·lent cap de setmana a la capital guipuscoana.
Arnau, ha obtingut el seu primer campionat d'Espanya Indoor en la prova de 60m.t., marcant una millor marca personal de 8"07 en semifinals i imposant-se a la final amb 8"09. Ha estat un cicle hivernal quelcom complicat pel lleidatà, en el que ha hagut de superar una lesió muscular patida en la primera competició indoor, durant la primera quinzena de Gener. Aquest fet i la difícil aclimatació a les modificacions tècniques necessàries davant la nova alçada de la tanca (1m), no han facilitat les coses. Per tot això aquest metall assolit en una prova molt curta, i per tant poc propicia per les seves característiques, té un sabor especialment dolç. La temporada indoor es tanca doncs amb el campionat de Catalunya i el d'Espanya en 60m.t. Formidable!
Jonathan Gázquez no ha aconseguit cap metall a Sant Sebastià, però el seu rendiment pot ser qualificat d'excel·lent. Ha sabut lluitar per entrar a la final, i un cop en ella, ha fregat la medalla de bronze. A més a més, a la semifinal, va marcar la seva millor marca personal amb uns fantàstics 1'56"07, o el que és el mateix, 6 segons menys que la marca que va realitzar la darrera temporada. El d'Isona tanca la temporada indoor, amb aquesta 4a posició i amb les medalles de bronze en 800m.ll. i d'argent en 1500m.ll. en els campionats de Catalunya Júnior. En aquesta darrera prova també realitzà MMP amb 4'04"40, rebaixant en 4" el registre del 2009.
Ara és el torn dels juvenils, que el proper cap de setmana acabaran la temporada indoor en la pista coberta d'Oviedo. Serà el moment d'Alba Aguilà i de Ferran Bochaca. Esperem que el gaudeixin!

Comentaris

Entrades populars