Recta Final!

La temporada d'hivern entra en la seva recta final. Amb la primera quinzena de Març donarem per tancada la pista coberta i el cros, essent, aleshores, el moment de fer balanç del primer cicle d'entrenament.
De moment les coses van força bé. El darrer cap de setmana hem afegit 3 medalles més al sarró particular del grup. El dissabte, a Vilafranca, els Júniors competien en el seu campionat autonòmic. La triple "G" (Jonathan Gázquez, Jesús Gimeno i Aleix González), s'enfrontava a un difícil repte: entrar tots 3 a la final dels 800m.ll. Finalment, només en Jonathan i en Jesús, van assolir la fita, mentre que l'Aleix (encara quelcom mermat pels darrers dies amb bronquitis) es quedava fora per només 3 centèsimes. A la final, Jonathan s'enduia la medalla de bronze per davant, un cop més, del seu company Jesús, que arribava en una meritòria 4a plaça. A més, ambdós rebaixaven les seves marques personals en un segon, marcant 1'57"66 i 1'59"28 respectivament.
Anomenar també, que en la mateixa jornada, l'Arnau Erta es proclamava campió de Catalunya en la prova de 60m.t. amb 8"28. Bon resultat si tenim en compte que encara es en adaptació a les noves tanques d'1 metre.
El diumenge, doble front. Per un costat el Campionat de Catalunya Absolut, amb 3 participants: Aleix González en 800m.ll., Alba Aguilà en 60m.ll. i 200m.ll. i Laia Vilalta també en 200m.ll. L'objectiu de l'Aleix era millorar la seva marca personal i de pas netejar el mal sabor de boca de la seva eliminació el dia anterior. El de Sant Cugat va complir àmpliament i va marcar 3 segons menys que el dia anterior, tancant el crono en 1'59"63 , nova millor marca personal que li permet anar agafant ritme competició per a les properes cites. Pel que fa a Alba Aguilà, simplement perfecta. Malgrat ser juvenil, Alba va competir a alt nivell i realitzà marca personal tan en 60m.ll. com en 200m.ll. En la final de la prova més curta de la velocitat baixà dels 8" per primer cop, deixant el seu rècord en 7"97, temps que la portà a ser 5a en la final. La mateixa posició que assolí en la prova del doble hectòmetre, on rebaixà la seva marca en 1 centèsima, tancant el crono en 25"90. Malgrat tot, aquesta marca te més valor que els anteriors 25"91 que van ser realitzats en la pista coberta de Valencià, instal·lació que permet realitzar millors registres en aquesta prova, degut al radi i inclinació de la seva corba. Acabarem amb Laia Vilalta, que deixà els 400m.ll. per la propera setmana en el Campionat d'Espanya Absolut, i centrà la seva competició en els 200m.ll., on lluitant amb les millors especialistes catalanes va poder assolir la medalla de bronze, amb un temps de 25"27.
Finalment, a Haro, en el Campionat d'Espanya de Cros per clubs, en Ferran Bochaca guanyava la medalla de bronze amb l'equip juvenil del FC Barcelona. Pel que fa a la classificació individual, una meritòria 14a posició, si tenim en compte que encara és en recuperació d'una bronquitis asmàtica que l'ha deixat sense entrenar durant les 3 darreres setmanes.... I és que l'hivern a estat molt dur a les nostre contrades!

Comentaris

Entrades populars