Laia Vilalta, 3a a la Reunió Internacional de València

Aquest dissabte 13 de Febrer, Laia Vilalta ha pujat un esglaó més en l'escala. Ha assolit de nou una millor marca personal en la prova de 400m.ll. indoor, mossegant més de mig segon a l'anterior registre que havia marcat fa 3 setmanes en el control realitzat a Vilafranca. Si aquell dia va fer uns meritoris 56"48, el diumenge passat, en el transcurs de la Reunió Internacional de València de Pista Coberta, ha deixat el seu nou registre en uns excel·lents 55"85. Es tractava d'una prova molt important, on la lleidatana es mesurava amb les millors especialistes espanyoles de la prova i que servia, per tant, per mesurar l'estat actual dels 400m.ll. femenins de cara al proper Campionat d'Espanya Absolut que tindran lloc el 27 i 28 de Febrer en la mateixa instal·lació. Només hi mancava Natàlia Romero, que el dia següent es proclamava campiona d'Espanya en categoria promesa amb una excel·lent marca de 55"11 i que de ben segur es una de les favorites a la medalla d'or absoluta.
La prova va ser guanyada per Begoña Garrido (única atleta que aquesta temporada ha baixat ja dels 55"), mentre que la segona posició era per Eva Martín, en dura lluita amb Laia, i a la que finalment superava per només per 8 centèsimes. En resum, una bona competició per verificar que el darrer cap de setmana de Febrer podem lluitar per quelcom més que un lloc a la final.
En un altre ordre de coses també cal destacar la medalla d'or obtinguda per Ester Montaner en el Gran Premi de Catalunya de Marxa Atlètica realitzat a Granollers. La nova incorporació del grup (marxadora igualadina entrenada pel marxador Javier González Corbacho, i que és sota la meva tutela aquí a Lleida) va pujar al lloc més alt del podi en la prova júnior d'aquest clàssic de la marxa catalana, consolidant-se ja com una de les fermes promeses de la nostra marxa.

Comentaris

Entrades populars