Esplèndid Ramon...... i d'altres marques!

El garbuix de competicions que és el calendari hivernal fa que cada dissabte i diumenge hagi d'estar pendent del telèfon quan no puc ser al costat dels/les meus/ves atletes. Aquest cap de setmana ha estat una mostra més, però al menys he pogut seguir en directe 5 d'ells a la Copa de Clubs sub-20 al velòdrom Lluís Puig de València, una instal·lació modèlica, sigui dit de pas.
En l'esmentada competició l'Alba Aguilà s'imposava en la seva serie dels 200m.ll. amb 25"91 (essent segona en el comput total) i trencant per primer cop la barrera psicològica dels 26". Una merescuda recompensa al seu treball i esforç durant aquesta temporada. Encara li quedaven els 400m.ll. del relleu suec, on la d'Alcarràs va estar magnífica demostrant que aquesta serà la seva prova en un futur no molt llunyà. En Jonathan Gázquez era segon als 800m.ll. marcant també un nou registre personal amb 1'58"50, malgrat que la cursa fou molt millorable des del punt de vista tàctic. En el relleu suec, ja bastant minvat per la poca recuperació, realitzà uns destacables 600m.ll. Arnau Erta també s'havia de conformar amb la segona posició en els 60m.t. però amb marca personal, 8"19. La lesió patida fa un mes a la gèlida pista de Vilafranca, ha passat la seva factura, però tot sembla indicar que a partir tot anirà coll a baix. Per la seva part, l'Aleix González no podia més que ajudar al club en la mesura de les seves possibilitats, essent 6è als 1500m.ll. La darrera setmana ha estat molt difícil per l'atleta de l'Hospitalet i la febre provocada per un fort refredat l'han deixat molt mermat de condicions. Fora de la competició, en la sèrie extra dels 200m.ll., una inexperta Laia Tinoco també feia marca personal amb 28"34. Esperem que l'experiència també serveixi per atemperar els nervis les properes competicions i baixar dels 28", un repte clarament assolible.
Les bones noticies també arribaven al meu mòbil des d'Oviedo on un esplèndid Ramon García era quart als 60m.ll. del Campionat d'Espanya Cadet Indoor amb millor marca personal de 7"46. El registre i la gran actuació deixen una pregunta a l'aire: Que pot fer aquest noi quan entreni de debò? Serà interessant anar descobrint-ho, encara que segur que el perdrem una temporada sencera quan l'hagi d'operar del genoll..... si, si..... heu llegit bé! El Ramon te el lligament creuat del genoll esquerre trencat des del temps en que era futbolista, i no pot ser operat fins que no clogui el seu creixement. No cal dir que aquesta lesió no ens permet treballar multitud de situacions necessàries per la consecució de millors registres, però pel que es veu, ens hem sortim prou bé.
Les darreres trucades es realitzaven des de Vilafranca, on Laia Vilalta, 2a als 200m.ll. del control indoor de la FCA també assolia una millor marca personal amb 25"22, lluny del seu anterior registre que es remuntava a l'any 2006, que encara era per damunt els 26". Al mateix control en Sergi López, fregava la mínima per assistir al Campionat d'Espanya Juvenil en 800m.ll., marcant la seva MMP amb 2'01"56. Sembla clar que el d'Oliana està deixant endarrere una difícil etapa d'aclimatació a una nova residència i a nous sistemes d'entrenament, i poc a poc comença a demostrar del que es capaç. Segur que també serà a la capital asturiana acompanyant l'Alba Aguilà i en Ferran Bochaca, que ja han assolit la mínima.

Comentaris

Entrades populars