Les primeres medalles indoor 2010

Les primeres medalles indoor han arribat. 3 dels nostres atletes han participat en el Campionat de Catalunya Cadet Indoor i han tornat a casa amb un bagatge de 3 medalles i sengles millors marques personals.
Ramon García s'ha penjat la medalla de bronze en la final masculina dels 60m.ll., realitzant la seva millor marca personal amb 7"51. Una excel·lent marca que li permetra lluitar amb els millors la setmana que vé a Oviedo en el Campionat d'Espanya Cadet Indoor. Tanmateix ha guanyat la medalla d'or en el relleu 4x200m.ll. amb el Lleida UA, tancant el crono amb un temps d'1'40"66, també MMT pel quartet lleidatà.
Per la seva part, la Daniela Bretón ha superat el mal moment patit en el passat Campionat de Catalunya de Cros a Mataró, on no va estar a l'alçada de les seves possibilitats, i s'ha proclamat sots-campiona de Catalunya Indoor en la prova de 3000m.ll. amb un crono d'11'48"89 en el seu primer any en la categoria.
Els nostres joves atletes han estat els dos únics atletes lleidatans en assolir una medalla individual.
L'altra actuació a destacar ha estat la de la velocista Laura García-Fojeda que no ha pogut accedir a la final dels 60m.ll., però que també ha realitzat la seva millor marca personal amb 8"49, tancant la temporada indoor amb una crono que ens permet mirar el futur amb optimisme per intentar l'assalt al pòdium cadet la propera temporada.

Comentaris

Entrades populars