De Vilafranca a Mataró. De l'indoor al cros!

Les expectatives es van complint poc a poc. Durant aquest cap de setmana alguns membres del grup ha vist recompensat el seu treball i la seva paciència amb nous triomfs i marques que van marcant un camí esperançador.
Pel que fa a les proves indoor, el dissabte 23 de Gener s'obria amb el control cadet i juvenil a Vilafranca. Els nostres velocistes cadets hi feien acte de presència buscant les marques que els han de donar accés al Campionat de Catalunya Cadet Indoor del proper cap de setmana. Laura García-Fojeda millorava el seu registre amb 8"58, mentre que Ramón García, tot just després d'entrenar 2 dies després 15 dies d'inactivitat per un esguinç de turmell, realitzava uns sorprenents 7"61, que li permetran participar per primer cop en uns Campionats d'Espanya. Per la tarde, en el control absolut realitzat a la mateixa instal·lació, Laia Vilalta corria els seu primer quatrecents indoor desprès un interval de 4 anys. Malgrat el temps transcorregut, la lleidatana realitzava uns fantàstics 56"48, imposant-se en la prova, per davant de l'olímpica Laia Forcadell. Els seus companys júniors, Aleix González i Jonathan Gázquez també realitzaven marques d'interès en la prova de 1500m.ll., malgrat que encara no són en el millor moment per assolir el que realment valen. Així doncs, Aleix feia marca personal amb 4'10"63, i Jonathan, perjudicat per un tall en el tendó d'Aquiles a causa d'una trepitjada amb els claus per part d'un dels oponents, s'havia de conformar amb entrar tot just darrera amb 4'11"78. El diumenge 24, en Jesús Gimeno s'estrenava en el món de la pista coberta amb un 800m.ll. Els 2'00"05 que va assolir auguren una bona participació en el Campionat de Catalunya Júnior i la possible obtenció de la mínima espanyola que és en 1'59"0.
Pel que fa al cros, el juvenil Ferran Bochaca Sabarich (després de marcar uns excel·lents 8'58" en els 3000m.ll. del control absolut indoor del passat 17 de Gener a Vilafranca) s'ha emportat la medalla d'argent en el campionat de Catalunya de Cros que ha tingut lloc aquest 24 de Gener a Mataró. El de La Pobla ha arrodonit una gran actuació i ha lluitat fins el final amb els millors especialistes júniors, com és el cas de Lluc Farrera o Vicenç Valls. El seu company Jonathan Gázquez ha arribat també en una meritòria 4a posició en categoria júnior. Malgrat obtenir aquesta posició que li dona accés a participar amb la selecció júnior en el Campionat d'Espanya de Cros, el d'Isona no podrà assistir-hi per la incomprensible coincidència d'aquest campionat amb el Campionat d'Espanya Indoor en categoria Júnior. Lluny de les primeres posicions ha acabat en Sergi López, que està fent tot el possible per agafar el ritme en els entrenaments i deparar-nos millors moments en un futur molt proper. En la categoria cadet masculina, l'esforç de Genís Comella Camats i Xavier Sanuy Pèrdrix no va servir per a res, ja que la prova va ser anul·lada per una error en el control del circuit, que va fer que els primers classificats escursesin el seu trajecte. En categoria cadet femenina, la millor del grup va ser Isma Negazzi, en 38a posició, seguida molt d'aprop per Daniela Bretón, que arribà la 41a, lluny dels llocs de privilegi als que ens té acostumats. En la darrera categoria en la que teniem prepresentants, la infantil, Amaia Aldabó cloïa amb una 44a posició en fèmines, mentres que Bernat Azcona era 54è en homes.

Comentaris

Entrades populars