Primera jornada de promoció a Lleida

El dissabte 21 de Novembre els més joves del grup van participar en la primera jornada de promoció organitzada per la Federació Catalana d'Atletisme a Lleida. Pràcticament tots els infantils i cadets que entreno van poder competir en una jornada solejada, allunyada d'e les fredes temperatures i de la boira que tradicionalment patim durant la tardor a Lleida. Sense dubte això també va afavorir la participació. No hi van assistir Daniela Bretón i Ramón García, que tenien d'altres compromisos i que segurament haurien tingut un paper rellevant.
En velocitat, els nostres atletes van destacar clarament. Anna Vallverdú (Lleida UA), amb 8"9, i Amaia Aldabó (Lleida UA), amb 9"1, feien el doblet i s'imposaven en els 60m.ll. infantil femení. En 60m.ll. cadet femení, Laura García (FCB) també guanyava la prova amb 8"5.
En les proves de fons també van realitzar un molt bon paper. L'Anna Vallverdú (Lleida UA) arribava primera a la prova dels 1000m.ll. infantil femení, amb 3'41"2, i en Bernat Azcona (CEACA) era segon en la categoria masculina, amb 3'44"4.
Pel que fa als cadets, Llorenç Farran (CEACA) assolia la victòria a l'esprint en els 1000m.ll. cadets, marcant 3'08"6. Els seus companys de grup, Genís Comella (Lleida UA) i Xavier Sanuy (Lleida UA), tancaven el crono amb 3'23"7 i 3'30"8 respectivament. La darrera en competir fou la nouvinguda al grup, Isma Negazzi, que també fou segona a la prova dels 1000m.ll. cadets amb una marca de 3'49"1.
En resum, un bon inici de la temporada de pista que ha de servir per continuar treballant amb gran motivació per arribar ben motivats a les competicions del primer trimestre del 2010, veritable objectiu de la temporada d'hivern per als benjamins del grup.

Comentaris

Entrades populars