Cros de Tàrrega 2009

El diumenge 8 de Novembre, el CEACA de Tàrrega i el Consell Esportiu de l'Urgell van organitzar el Cros de Tàrrega al circuit permanent d'autocros de l'esmentada localitat. Les dificultats climàtiques, especialment la sensació de molt fred que incrementava el fort vent, no va ser impediment perquè s'apleguessin uns 400 participants en totes les categories.

Els més joves del nostre grup van tenir una destacada participació. Així, en categoria infantil masculina es va endur el triomf en Genís Comella (Lleida UA), per davant de Bernat Azcona (CEACAT), obtenint per tant, un valuós doblet. En aquesta mateixa categoria, però en fèmines, també van guanyar Daniela Bretón (Lleida UA), acompanyant-la en el podi Amaia Aldabó (Lleida UA) en la tercera posició.

També cal destacar el bon fer del grup escolar del CEACAT, que participà en les categories més petites, des de Benjamí a Aleví i que s'emportà diverses medalles que donaven compliment a l'il·lusió amb la que entrenen els dimecres amb aquest tècnic que us escriu.

Comentaris

Entrades populars