Aleix González Call, guanyador de l'11è Cros Ciutat de Sant Cugat

Aleix González Call (ISS L'Hospitalet), atleta de Sant Cugat del Vallès amb arrels lleidatanes (el seu pare, Manel González, fou olímpic en 400m.ll. a Los Angeles 1984) i que a l'actualitat entrena becat a la Residència d'Esportistes Màrius Torres de Lleida, ha estat el guanyador en categoria juvenil-júnior de l'11è Cros Ciutat de Sant Cugat disputat al parc de la Pollancreda d'aquella vila. La prova ha estat organitzada pel seu Ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc. Aleix va dominar la prova del principi a la fí, arribant a la meta amb 1 minut d'aventatge sobre Dani Granados, del FC Barcelona, i a 1 minut 10 segons del tercer, l'atleta Javier Fernández, de la Unió Atlètica Rubí.
La prova absoluta reuní 150 participants, essent els guanyadors Oriol Vilaplana i Esther Ramos. L'11a edició del cros ha superat la participació de l'edició anterior amb 2902 participants.
El públic ha omplert el circuit i molts s'han interessat per la promoció que s'ha fet del Campionat Europeu d'Atletisme de Barcelona, que se celebrarà l'any vinent. Per aquest motiu, tots els participants han lluït el logotip de l'europeu al dorsal i la prova ha estat animada per la mascota oficial de la competició, anomenada 'BARNI'.

Video de l'11 cros Ciutat de Sant Cugat

Comentaris

Entrades populars