Arnau Erta seleccionat per la Gimnasiada Mundial 2009

Arnau Erta Majó ha estat seleccionat, en la prova de 110m.t. per la Real Federación Española de Atletismo i el Consejo Superior de Deportes, per participar en la Gimnasiada Mundial ISF d'enguany, que tindrà lloc a Doha (Qatar) del 6 al 13 de Desembre. Aquesta competició està reservada als atletes dels anys 92, 93 i 94, per tant, a juvenils i cadets de segon any. En la pràctica és tracta d'uns Jocs Mundials Escolars en el que es troben esportistes de tot el món dels tres disciplines que completen el programa de competició: Atletisme, Gimnàstica i Natació. Sens dubte una nova experiència que sumar a les que l'Arnau ja ha viscut aquest any en el Campionat del Món d'Atletisme a Bressanone (Itàlia) i el Festival Olímpic de la Joventut Europea a Tampere (Finlàndia).
A ningú se li escapa que no és el millor moment per competir en una prova d'aquest nivell. La temporada tot just ha començat i els entrenaments estan enfocats a assolir la base necessària per tal d'afrontar amb èxit una nova campanya plena de nous reptes. Entre ells i com a més destacat, asumir el pas de juvenil a júnior amb l'increment de l'alçada de la tanca de 0'96cm a 1'00m. En el camp de la competició, el principal objectiu serà participar en el mundial júnior que tindrà lloc l'estiu vinent a Moncton (Canadà), objectiu que també és veurà condicionat per una l'actuació en el campionat estatal júnior del 2010.
Sigui quin sigui el resultat d'aquesta propera prova en terres asiàtiques, aquest ha de ser un viatge amb el que disfrutar plenament, una experiència enriquidora que permeti l'atansament de l'Arnau, i de la resta de joves participants, vers una cultura diferent i llunyana. Esperem que ho disfrutin i tornin de Qatar amb un millor bagatge personal, que a l'hora de la veritat, és el que importa en aquestes edats.

Web oficial de la Gimnasiada 2009
Selecció Espanyola per la Gimnasiada 2009

Comentaris

Entrades populars