Kiitos Arnau!

El nostre "tour" atlètic per Europa ha arribat a la seva fi. Si fa uns dies tornàvem de Bressanone (Sudtirol-Itàlia) amb la sensació d'haver viscut uns excel·lents campionats del món, amb uns magnífics resultats per l'Arnau, ara tornem de Tampere (Finlàndia) amb més joia si cap.
El nostre fill ha guanyat dues medalles d'or, amb un parell de magnífiques actuacions en 110m.t. i amb el relleu espanyol de 4x100m.ll. A més, en la primera d'aquestes dues proves, ha establert un impressionant rècord d'Espanya Juvenil amb 13"46, que al mateix temps és nou rècord dels Campionats. Tornem doncs, amb la motxilla plena de grans records, amb les càmeres plenes de moments màgics, en els que podem veure l'esforç, la joia, la felicitat... tot un reguitzell de sensacions al voltant dels pocs segons que durà una prova de velocitat. Les coses han sortit bé, molt bé de fet! Arnau ha estat Campió del Festival Olímpic del Jovent Europeu (FOJE) en 110m.t. i 4x100m.ll. Una competició organitzada pel Comitè Olímpic Internacional a mode de petits Jocs Olímpics i en la que les delegacions de 49 països europeus, amb esportistes de 9 esports diferents, conviuen també en una vila olímpica. Ha estat, sens dubte, una cloenda d'or a un any possiblement irrepetible (esperem que no!).

L'any que ve, les coses seran més difícils. Comença una categoria nova, la Júnior. Les tanques seran més altes (1'00m), Arnau es trobarà amb atletes un any més grans i amb més experiència en la categoria. Però, passi el que passi, una cosa segur que tindrem garantida, l'entrega, la lluita..., resumint, les ganes de sobreposar-se a totes les dificultats, dues característiques a les que ja ens té acostumats aquest jove talent que he tingut la sort de veure créixer i que cada dia em sorprèn més positivament.
El 2010 ens espera el mondial júnior a Moncton (Canadà)!

Pdta. En la secció dels nostres videos podreu trobar les filmacions de la final de 110m.t. i del relleu 4x100m.ll.

Comentaris

xavithai ha dit…
Felicitats per la super temporada!!! ets un crack!!!

Entrades populars