centèsima a centèsima!

Així és com l´Arnau s'atansa al rècord d'Espanya Juvenil de 110m.t. Si fa 2 setmanes es quedava a 3 centèsimes en el Critèrium de Velocitat i Tanques de la RFEA a Benicarló, ara tan sols han estat 2 les centèsimes que l'han allunyat de batre el sostre espanyol de la distància, en possessió del català Omar Vizuete des del 2006 amb 13"75. De seguir així però, no tinc cap dubte de que ho aconseguirà, doncs encara no ha arribat al seu millor moment de forma.
Amb 13"77 es va proclamar Campió d'Espanya Escolar a Avilés, imposant-se a l'actual campió d'Espanya Indoor de 60m.t., el seu rival i amic, l'alacantí Julián Santiago (ambdós ja tenen la mínima pel mundial juvenil en 110m.t.). De pas també va pujar al pòdium amb l'equip català de 4x100m.ll. per recollir la medalla d'argent, que amb una marca de 42"83 va establir un nou rècord de Catalunya.


També destacar de nou l'actuació de Jonathan Gázquez, que va ser sots-campió en la prova de 800m.ll. amb una marca d'1'57"24. La prova fou tàctica i no va permetre grans registres. A més a més, el lleidatà es va equivocar a l'atacar a manca de 400m, en lloc d'esperar als darrers 200m. Aquesta impaciència la va pagar arribant molt just els darrers 50m, moment en que Enrique Morales va aprofitar per sobrepassar-lo. Espero que aquesta lliçó hagi servit a Jonny per madurar i tenir més paciència en la presumible final del Campionat d'Espanya, on realment es jugarà la seva inclusió en la selecció espanyola que d'anar al mundial juvenil a Bressanone. El migfondista lleidatà també va pujar al podi en la prova de 4x400m amb la selecció, que amb 3'24"68 es va penjar la medalla d'argent.

Acabarem sense oblidar a Elena Llobera, que també va pujar al pòdium en la prova de salt de llargada, obtenint el sots-campionat amb una marca de 5'42m.
És a dir, 3 lleidatans a Avilés.... 1 or i 2 argents a nivell individual, i 2 argents més amb els relleus..... Som la pera!

Pdta. En l'apartat dels nostres videos (part superior) trobareu aquestes proves.

Comentaris

Entrades populars