El triomf de l'esforç!

Laia Vilalta no oblidarà mai el diumenge 3 de Maig de 2009. Feia quasi tres anys que no competia, exactament des del 23 de juliol de 2006. Una eternitat! Massa tems sense sentir aquelles sensacions que tan necessitava, i que experimentem els/les quatrecentistes damunt el tartam, una barreja de plaer i patiment, difícilment comprensible per a qui no ha viscut aquesta prova.
Laia no demanava gaire, només volia sentir-se bé, tornar a gaudir corrent, per això es conformava amb baixar de 59". Però jo sabia que ella valia molt menys, tot i el parèntesi provocat per aquest infortuni. Malgrat la certesa que ja es feia evident en els darrers entrenaments, tampoc m'atrevia a dir-ho en veu alta. No sabia com li passaria factura tan de temps allunyada de la competició. Li afectarien els nervis? Confiaria en les seves possibilitats? Sabria trobar el ritme de nou? Doncs si.... ho sabut fer, i de quina manera! A Mataró, Laia ha marcat 56"26, establint una nova marca personal, i el que és millor encara, fent-ho en una prova que ha dominat amb facilitat de principi a fi, sense trobar oposició.
Ara toca seguir treballant, com si no hagués passat res, oblidant aquest mal són que ha durat tres temporades. Perquè ja se sap... Bé està el que bé acaba!

Comentaris

Andreu Novakosky ha dit…
MOLTES FELICITATS a la atleta i a l'entrenador!!! Només per moments com aquests, val la pena invertir tot el nostre temps en gent aixi d'agraida. Ja et vaig felicitar diumenge, peró encara estic impresionat per la recuperació de la Laia. ENDAVANT TOTS DOS!!!

Entrades populars