El moment dels més joves

Arriba l'hora dels més joves, ara és el seu moment. La promoció del nostre grup ha de demostrar quin és el seu nivell, i a fe de Déu, que comença amb bon peu.
A El Prat de Llobregat, a la fase final del Jocs Esportius Escolars de Catalunya en categoria infantil cel·lebrada el diumenge 17 de Maig, hem obtingut dues medalles. En Nil Esteve Serra (CEACAT) ha pujat al més alt del pòdium en la prova del llançament de pes, amb un tir de 12'27m. Per la seva part Llorenç Farran Farré (CEACAT) s'ha penjat la medalla d'argent en la prova de 1000m.ll. amb 3'02"5. Per últim, en Claudi Minguell (CEACAT) ha estat molt a prop de guanyar la medalla de bronze en la prova de 80m.ll. amb una marca de 10"8, però s'ha hagut de conformar amb una meritòria 4a posició.
El dissabte 16 de Maig, en el transcurs del Campionat de Catalunya de Clubs Infantils, les nostres fèmines mes joves també han tingut una destacada actuació. Laura García-Fojeda Roca (Lleida UA) s'ha impossat en la prova de 80m.ll. amb una marca de 10"7, mentres que Daniela Bretón del Olmo (Lleida UA) ha estat 3a en la prova de 3000m.ll., amb 12'05"3, resultat molt satisfactori si tenim en compte que debutava en aquesta distància.
El divendres 15 de Maig, a les pistes municipals de Lleida, Xavier Sanuy Pèrdrix (Lleida UA) va intentar sense èxit realitzar la marca mínima per assistir a la fase prèvia del Campionat de Catalunya Cadet Federat en 3000m.ll. La manca de participació i un vent insufrible no li van permetre, marcant un 11'02"8. Sens dubte la temporada que vé ho assolirà amb escreix.
Acabarem amb el control juvenil realitzat a Serrahima el mateix dia 16. Dos debutants també han deixat veure les seves bones maneres damunt el tartan barceloní. Es tracta de Núria Dago Malgrat (CEACAT), que ha estat segona en la seva sèrie de 100m.ll. amb 13"58, i Jean Marc Manguelle (CEACAT) que amb 12"19 en la mateixa distància, ha estat el 2n juvenil en la seva cursa. Ambdós s'estrenaven en una competició atlètica fora de la seva residència esportiva, a les pistes municipals de Lleida.
Tots ells, sense excepció, han assolit les que fins ara són les seves marques personals, la qual cosa ens parla del seu bon moment de forma.

El proper cap de setmana, els infantils i cadets del grup s'enfrontaran al principal repte esportiu de la temporada, la fase prèvia delsCampionat de Catalunya Federat en categoria Infantil (El Prat de Llobregat) i Cadet. (Ascó) Esperem que alguns d'ells passin a la fase final i que inclús puguem disfrutar de l'alegria d'alguna medalla. No serà fàcil, i segurament pocs seran els elegits... Però el que importa és que posem el nostre gra de sorra per a una nova promoció, que prouta falta li fa a Lleida!

Comentaris

Entrades populars