Dues millor que una!

Aquest cap de setmana Arnau Erta i Jonathan Gázquez han pulveritzat els seus registres i han aconseguit les mínimes pel Campionat del Món Juvenil.
El dissabte pel matí Jonathan viatjava a Barcelona per competir en el control juvenil, júnior i promesa organitzat per la FCA a l'estadi Joan Serrahima. Buscaba una marca que li donés opcions per participar en el Campionat d'Espanya Juvenil per Autonomies amb la Selecció Catalana. Partia amb una marca lleument inferior a 1'58", i sabia que Ivan Rogera habia fet 1'55"6 el dia anterior a Terrassa. Amb l'objectiu tratzat, el lleidatà es va possar mans a la feina. A l'acabar la prova tot era joia, Jonny habia marcat uns excel·lents 1'54"87, que no solament li asseguraven la plaça per Avilés, sinó que de pas el portaven a encapçalar en ranking espanyol i assolir la mínima de participació per al Mundial Juvenil. Quina passada!
Però el dia encara ens depararia més sorpreses. Per la tarda tenia lloc a Benicarló el Critèrium de Velocitat i Tanques organitzat per la RFEA. Molts dels millors atletes espanyols d'aquestes dues especialitats es reunien a la localitat castellonenca per baixar les seves marques i buscar les mínimes pels campionats internacionals que tindran lloc aquesta temporada: Mundial Juvenil, Europeu Júnior i Europeu Sub-23, principalment. Les condicions climàtiques no eren les millors: fort vent lateral, ambient frescot,... però malgrat tot l'Arnau no volia deixar passar l'oportunitat i pretenia baixar per primer cop dels 14" als 110m.t, o el que era el mateix, aconseguir la mínima pel Mundial Juvenil. I tant que ho va fer, i de quina manera....13"78, a 3 centèsimes del rècord d'Espanya Juvenil, i de pas també guanyava el premi al millor atleta en categoria masculina. La guanyadora femenina fou l'olímpica en 100m.t., Gloria Alozi.

Quina jornada.... inoblidable!

Comentaris

Rafa Melero Rojo ha dit…
Felicitats a l'Arnau, i a tu per la part que et toca Quim!!!!
Una abraçada!!

Entrades populars