Amb les piles carregades!

Fa només uns mesos, tot just després de proclamar-se sots-campió d'Espanya Promesa en la prova de 1500m.ll. en el primer any dins la categoria, diversos problemes personals, i alguna que altra arbitrarietat federativa, van fer que l'atleta dl'Alfons Farran es plantegés deixar l'atletisme.
Amb el pas del temps i després de no competir en l'etapa hivernal per manca de motivació, l'atleta juncosí ha tornat amb forces renovades, plantejant-se millorar especialment la seva marca de 800m.ll.
A Mataró ha començat el camí, marcant 1'53"45 en una prova de 800 que va dominar (com no podia ser d'una altra manera) Miquel Quesada amb 1'52"57.
Evidentment Alfons encara és lluny de la seva marca, però tampoc la cursa va donar per molt més. És un bon inici, més encara tenint en compte el període d'entrenament en el que es troba. Falten tres mesos per afrontar els principals objectius de la temporada, i el més important és que l'Alfons ha recuperat les ganes d'estar entre els millors. No tinc el més mínim dubte de que hi serà un cop més..... ja ens ha malacostumat!

Comentaris

Entrades populars