Pel bon camí!



Oviedo, i el seu Palau d'Esports, han possat punt i final a la nostra temporada hivernal amb la cel·lebració del Campionat d'Espanya Juvenil Indoor 2009.
De 4 participants lleidatans, hem tornat de terres asturianes amb 2 medalles i dos finalistes, un balanç altament positiu.
La prova de 60m.t. presentà un altíssim nivell, amb els 3 medallistes per sota de 8"00, o el que és el mateix, la final d'un estatal juvenil més ràpida de la història. Arnau Erta guanyà la medalla d'argent, en dura pugna amb l'alicantí Julián Santiago i l'atleta de Tolosa, Lander Gil. Aquest darrer defensava el títol aconseguit la temporada passada. En la segona tanca l'Arnau tan sols era 4t, però aconseguiria remontar fins la segona posició, i establir un nou rècord de Catalunya Juvenil Indoor amb 7"90, sols superat per Santiago (7"89). Gil, s'hague de conformar amb la tercerca posició amb un temps de 7"95. Tots tres per tant van fer millor marca personal, el que fa pensar en una temporada d'aire lliure plena d'emocions i lluita per un lloc a la selecció espanyola que ha d'acudir al Campionat del món juvenil a Bressanone (Itàlia) o l'Olimpiada de la Juventut Europea a Tampere (Finlàndia).
Per la seva part, l'Alba Aguilà s'ha endut la medalla de bronze en els 200m.ll. amb uns molt bons 26"28. Quina llàstima que el Campionat fos a Oviedo, perquè de ser en una pista de 6 carrers i 200m, segur que ara estariem parlant d'una marca propera als 26"00. Però el que importa és que la corredora d'Alcarràs tornà amb un metall que engreixa encara més la seva col·lecció particular. En 3 temporades indoor, 3 medalles en Campionats d'Espanya!
Jonathan Gázquez també ha realitzat marca personal en les semifinals dels 1500m.ll., amb 4'08"52, i amb la 6a plaça en la final ha establert, de pas, la seva millor actuació en un campionat d'Espanya. La semifinal de la tarde del dissabte fou molt ràpida, però malgrat això, va poder donar la cara a la final de diumenge pel matí i assolir una 6a posició molt meritòria, que augura una molt bona campanya d'aire lliure, centrada totalment en les proves de mig-fons.
Tanquem la noticía amb l'actuació de la quarta participant, Maite Farran, que també va establir la seva millor marca personal en salt d'alçada amb 1'58m, obtenint una destacada 5a posició, o el que és le mateix, la seva millor actuació en un campionat estatal. Per primera vegada vam veure competir a la Maite creient en les seves possibilitats, i demostrant que aquesta temporada pot saltar amb facilitat per damunt dels 1'60m, alçada que ja en aquesta ocasió ha estat a punt de superar.
Felicitats a tots/es!

Comentaris

Anònim ha dit…
La marca de 26"28 la Naira la va fer a la final.
Anònim ha dit…
Quim el text molt currat.
Anònim ha dit…
només et vull comentar, que els teus escrits estan molt currats.

Entrades populars