4 pòdiums en Cros a Linares!

Tenim una excel·lent promoció, un gran jovent! Ja fa algunes temporades que segueixo les categories cadet i juvenil per la meva responsabilitat en el Comitè Tècnic i en la Comissió de Cros, i no deixo de sorprendrem gratament per la qualitat humana i esportiva dels nostres atletes en aquestes categories.
Si...! ja sé que no potser no tenim la participació que voldriem en aquestes categories; que el nivell també ha baixat en algunes proves, i sé que això mereix un altre anàlisi més profund, entrant en les diverses causes del problema. Però com a responsable és un plaer treballar amb els atletes que ens representen a nivell estatal en els diversos campionats d'Espanya. La responsabilitat, companyonia, formalitat i el esforç amb el que afronten les diverses proves en les que participen és un valor afegit d'aquest jovent, i facilita al mateix temps la feina dels responsables.
Tot això ho hem pogut comprovar un cop més en l'expedició de la Selecció Catalana que s'ha desplaçat al Campionat d'Espanya de cros per seleccions autonòmiques en categoria cadet i juvenil, que ha tingut lloc aquest 1 de Març a Linares (Jaén). En allò que fa referència als resultats, doncs que podem dir..... 4 pòdiums de quatre participacions... un èxit! Dos campionats (Cadet Masculí i Juvenil Femení) i dos sots-campionats (Cadet Femení i Juvenil Masculí). Molt per damunt de qualsevol altra comunitat.
D'entre aquests 32 atletes, 4 lleidatans han representat Catalunya en terres andaluses. Montse Montalà (Cadet) i Núria Alcántara (Juvenil), ambdues de la JA d'Arbeca, en categoria femenina. I pel que fa a la masculina, Jonathan Gázquez (Juvenil) del FC Barcelona i Ferran Bochaca (Juvenil) de l'AA Catalunya. Aquests dos darrers, com ja sabeu, membres del nostre grup d'entrenament.
Montse ha estat la 14a, Jonathan el 21è, Ferran el 50è i Núria la 64a, però tots ells han contribuït al triomf general i per tant s'han emportat la seva medalla i el petit tros de glòria que els pertoca. I a en Ferran, agrair-li doblement l'esforç, ja que la seva competició fou especialment dura, donat que es ressentí d'una antiga molèstia en els abductors i va patir durant tota la cursa, no poden estar a l'alçada de les seves possibilitats. Malgrat el dolor no va abandonar i afrontà la seva responsabilitat. Felicitats a tots!

Comentaris

Andreu Novakosky ha dit…
Gracies!! Dur amb el "paio" aquest? jejeje, Hauria d'estar mort ja!!! (Es broma!, pero els joves d'ara....)

Entrades populars